dinsdag 11 maart 2014

Pictorial #6 : World of BeautyHet is alweer de zesde Pictorial. Ik merk dat het in de smaak valt bij jullie alleen zie je dit helaas niet helemaal terug in de reacties. Ik hoop dat jullie achter willen laten wat jullie er van vinden en of jullie nog tips/feedback hebben. Vandaag heb ik een look met producten van verschillende merken, waar het Revlon 525 Siren palette en de lipproducten van Kardashian Beauty. Ik laat jullie stap voor stap zien hoe je deze grey look kunt maken.Stap 1: Begin met een primer, ik gebruik de Too Faced Shadow Insurance in Candlelight. Deze basis breng ik lichtelijk aan over het gehele ooglid. 

Stap 2: Ik heb een palette van Revlon gebruikt. Pak de zilver grijze kleur die ik aangegeven heb op de afbeelding. Hij oogt in het palette nog best licht, maar op de ogen zet hij best donker uit. Ik breng deze kleur aan op mijn bewegend ooglid. 


Stap 3: Daarna pak ik de kleur die iets donkerder is. Deze breng ik met een blendingkwas met een  ruiterwisserbeweging aan in mijn arcade boog . Volg hierbij goed de lijnen van je oog en blend dit goed uit. 

Stap 4: Breng met de donkerste kleur een accent kleur aan in de buitenste ooghoek . Ik doe dit in een lichte V vorm en werk dit door naar de onderkant van mijn oog. Zo lijkt het oog meer diepte te krijgen en oogt het oog groter. 


Stap 5: Met de Revlon Photoready Kajal in 003 Emerald Empire heb ik een beetje in mijn binnenooghoek aangebracht. Helaas viel dit effect een beetje tegen en kan ik hem eigenlijk niet echt aanraden. 

Stap 6: Met mijn favo mascara breng ik een lekker laag aan op mijn wimpers. En klaar zijn je ogen. 


Stap 7: Op de lippen heb ik gebruik gemaakt van deze Kardashian Beauty Duo. Als eerst heb ik de En-Joystick in 315 Modern Mauve. Dit is een nude achtige lipstick in een soort podlood vorm. Hij voelt erg prettig aan en blijft goed zitten. Daaroverheen heb ik de Lip Plumping Shimmer Gloss Honey Flavored Lip Gloss in de kleur 376 Fluffed French Toast gedaan. Deze heeft een hele mooie shimmer en maakt de lippen net wat warmen en zwoeler. De smaak is echt honing en je voelt een lichte tintel omdat hij het plumping effect geeft. Dit was weer de Pictorial van deze week. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. De producten van Kardashian Beauty en Revlon zijn verkrijgbaar via WorldofBeauty.nl 

Q: Jullie nog leuke ideeën voor looks? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.