dinsdag 18 maart 2014

Pictorial #7 In the Buff


 Vanaf gisteren maken jullie kans op het W7 in the buff palette. Deze Urban Decay Naked 2 dupe is zoals ik al eerder vermeldde erg makkelijk voor dagelijks gebruik en onderweg. Lees het artikel *hier*.  Ik heb vandaag een simpele , mooie en dagelijkse look die bij iedereen past. 


Stap 1: Begin met een goede basis. Ik gebruik hier de gouden primer van E.L.F. Deze geeft een heel subtiel glansje. 

Stap 2: Ik begin met Earth van het W7 palette. Deze breng ik op mijn bewegend ooglid aan. Als het iets naar boven gaat , is dat niet erg dit wordt later toch weggeblend. 


Stap 3: Ik pak de kleur Topaz en breng deze met een blending brush aan in mijn arcadeboog en werk deze langzaam naar boven. 

Stap 4: Daarna pak ik met een pencil brush een beetje van de kleur Thunder en deze breng ik echt in de vouw van mijn oog aan (de exacte lijn tussen bewegend ooglid en arcadeboog) Goed vervagen met een blendingkwast zodat het niet te hard wordt. 


Stap 5: Met de kleur Onyx leg ik accent aan de buitenkant van mijn oog . Dit doe ik met een dun penceel en doe ik in een V-vorm , ook werk ik de kleur door tot halverwege onder mijn oog in een dun lijntje. Hierdoor maakt het de look af en oogt het net wat meer 'open'.

Stap 6: Als laatste breng ik wat lagen mascara aan. Dit doe ik met de NYC City Proof Buildable Mascara. Deze mascara is echt een nieuwe favoriet van mij, want ik vind dat hij mijn wimpers onwijs mooi separeert en lang maakt, maar toch op een natuurlijke manier. Stap 7: Mijn lippen lippen hou ik heel erg neutraal met alleen een shimmer kleurtje. Ik gebruik hier de lip gloss van The Body Shop 53: Flavoured Lip Gloss Rose. Deze is praktisch kleurloos  met een zilveren shimmer er in. Dit was alweer de look voor deze week. Het is echt een look die ik dagelijks zou dragen. Zacht , subtiel, maar toch opvallend. 

Q: Wat vind jij van deze look? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.