vrijdag 14 maart 2014

Playboy Play it Pin upPlayboy is weer met een nieuwe lekkere budget geur gekomen. Het merk playboy spreekt mij niet zo 1,2,3 aan, maar elke keer vind ik de geuren echt wonderbaarlijk lekker en gebruik ik ze met regelmaat als ik de standaard dagelijkse dingen doe. Ook deze mierzoete pin up variant heeft mij weer verrast en is wat mij betreft een echt budget geur topper.


  
Ik vind de stijl van Playboy erg speels , schattig , verleidelijk en kleurrijk. Ik denk ook zeker dat dat het doel is van het merk.  De pin up lijn is geïnspireerd door de pin up tekeningen en dit zie je dan ook leuk terug op de verpakking van de geur.


De flacon zelf is eigenlijk altijd hetzelfde, echter heeft hij dit keer een schattig geel strikje.

Dan waar het voornamelijk bij een parfum om draait, de geur.

Topnoten : Peer,  Grapefruit, Klaproos
Hartnoten : Pina Colada, Oranje bloesem ,Aardbei
Basisnoten : Vanille, Cederhout, Musk

Ik vind de geur echt heerlijk. Helemaal mijn ding. Alles is perfect aan deze geur als ik in de zoete maar toch frisse modus ben. Er is echter een nadeel, de geur vervliegt snel. Ik heb echt het gevoel dat ik na 3 uur alweer bij moet sprayen. Op zich niet heel erg, zeker als je kijkt naar de prijs, maar deze geur zou ik echt wel mee in mijn tas willen als ik onderweg ben.Naast het parfum is er ook nog een showergel en een deodorant. Allebei ook in de geur van het parfum. En de prijs van die twee zijn helemaal low budget!

Ik kan hem zeker aanraden als je van zoetige geuren houdt met een wat frisse ondertoon. Hij is ook erg geschikt om cadeau te geven of om te krijgen natuurlijk.

De geur is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van :

Parfum : 30ml - €13,99   ;  50ml - €17,99
Showergel : 250ml - €2,99
Deodorant: 150ml - €3,55

Q: Wat vind jij van de Playboy geuren?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.