maandag 3 maart 2014

Sillysilsil 4 Jaar


Say What?? Jeps, vandaag bestaat Sillysilsil.com 4 jaar. Echt 4 jaar alweer. Ik heb het gevoel dat het 3 jarig feestje nog maar net geweest is. Wat vliegt de tijd voorbij. Ik kan me nog goed herinneren dat ik 4 jaar geleden begon met wat persoonlijke (plog) artikelen en dat dit langzaam over gegaan is naar Beauty. Ik ben dan ook nog steeds elke dag dankbaar voor het feit dat ik van de allerleukste hobby van de hele wereld mijn baan heb mogen maken. Ik wil jullie bedanken voor jullie hartverwarmende reacties en jullie bezoeken aan Sillysilsil.


Voorgaande jaren waren de silly's win party's een groot succes en iedereen vond het ook zo leuk!Ook dit jaar heb ik weer een aantal leuke winacties voor jullie. Ten eerste omdat ik jullie wil bedanken voor het trouw bezoeken van Sillysilsil. Dit jaar gaat het de Blog Birhtday Bash heten en morgen komt de eerste winactie online! 

Op naar nog een succesvol jaar!Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.