zaterdag 15 maart 2014

The Body Shop - Blueberry


The body shop is een van mijn favoriete merken op het gebied van lichaamsverzorging. Ze hebben heerlijke geurlijnen, prettige producten en komen elke keer weer met een nieuw product of geur. Nu komen ze met drie toevoegingen op de al bestaande bueberry lijn. Zo is er nu ook een scrub-gelee en een lip butter in deze geur toegevoegd.De body scrub-gelee is een milde scrub die voor iedereen geschikt is. Hij verwijdert de dode huidcellen zacht en soepel. De scrub ziet er zo lekker uit dat je het bijna op wilt eten... Ik heb op de ingrediënten lijst gekeken, maar nee ik waag het toch maar niet om een likje te nemen. De geur is ook zo onwijs lekker, na het scrubben ruikt de hele badkamer naar zoete vruchten.


Daarnaast is er nu ook een lip butter in de blueberry geur, en smaak. Ik heb het altijd al een groot nadeel gevonden dat TBS de lipbutters in van die onpraktische potjes heeft. Als je een beetje lange nagels hebt, dan ben je al de sjaak, want dan prik je of een nagel in de lip butter, of je kunt er niet bij. 
De geur en de smaak vind ik heerlijk! Hij is zacht en verzorgend voor de lipppen en oh wat smaakt hij jammy! Echt een aanrader, al zou ik hem in een andere verpakking willen.
Naast deze twee producten is er ook nog  een body butter €16, een douche gel €7 en een bodylotion €10.

De producten zijn vanaf 9 maart verkrijgbaar voor €15 en €5 bij een filiaal of via de webshop van The Body Shop.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.