donderdag 6 maart 2014

UD Naked 2 DUPE : W7 in the buff Palette


I love mijn Urban Decay Naked 2 palette. De kleuren zijn perfect, alleen vind ik het een te groot risico om deze op pad mee te nemen. Want hoe zonde zou het zijn als een palette van bijna €50 kapot zou gaan tijdens je weekend weg omdat per ongeluk je tas op de grond valt met je palette er in. Daarom werd ik mega enthousiast bij het zien van dit palette, hij lijkt sprekend op de naked 2 en dat voor een prijs van €6,95. Ik moest hem hebben en vorige week is het me gelukt hem te bemachtigen. Kijk mee naar dit mooie exemplaar. Ik ga vandaag puur dit palette reviewen. Het zal dus geen vergelijkings artikel worden, want deze komt later. Ik wil dit palette naast de Urban Decay Naked 2 leggen en vergelijken, maar dat gebeurt vandaag niet. 

Ik vind de verpakking erg mooi. Een simpel metalen blik met de letters er in gedrukt. Je ziet dat de letters lichtelijk omhoog komen in het metaal. Het palette voelt onwijs licht aan en ligt prima in de hand. 


Het palette bestaat uit 12 naturel tinten. Er zit ook een kwastje bij , maar persoonlijk vind ik deze niet echt handig. Het kwastje heeft aan één kant een sponsapplicator en aan de andere kant een dun synthetisch kwastje. 

Wat mij wel direct opviel is dat er geen spiegel in zit. Jammer, want dan was hij perfect geweest voor meenemen voor mee op reis. 


Hier zie je de kleuren en de namen op een rijtje. Ik vind de kleuren er veel belovend uitzien. Ze hebben verschillende finishes, zo heb je matte, shimmer , glans en sommige met wat glitter er in. 

Buff, Camel, Sand, Dust

Bij daglicht

Met Flits. 

Ik ben altijd weg van de goud/koper kleuren, dus die vind ik echt perfect. De meest linkse (buff) vind ik wat tegenvallen , maar is wel geschikt als basis blend kleur. De derde kleur (sand) vind ik erg mooi als hightlighter.

Chocolate , Topaz , Earth, Storm

Bij Daglicht

Met Flits

Hier vind ik de meest linkse kleur (chocolate) weer een beetje tegenvallen , maar dit komt waarschijnlijk door de matte finish. Ik heb bij de matte kleuren elke keer 2 of 3 keer moeten swatchen om dit resultaat te krijgen. Bij de andere kleuren was dit eigenlijk niet nodig en was het na 1 veeg al goed gepigmenteerd. 

Silk, Wave, Thunder en Onyx

Bij Daglicht

Met Flits.

De laatste vier kleuren vind ik ook erg mooi. Echter vind ik Onyx (de zwarte)  qua kleur iets minder. Hij is niet zo zwart als ik had gehoopt. Verder ben ik hooked. 

Alle oogschaduws hebben lichte fall out. Ook wel licht begrijpelijk, want over het algemeen komt dit vaak voor bij wat meer budget palettes. 


Ik ben eigenlijk heel erg enthousiast. Voor een prijs van €6,95 is het een mooi palette die eigenlijk geschikt is voor iedereen. Je kunt er licht en donker mee gaan, dus hoe jij het maar wilt. Het is zeker een mooi palette voor mee onderweg, beginners en alle andere nude tint lovers. 

Het palette is verkrijgbaar bij de Op=Op voordeelshop en bij de DA leidsestraat in Amsterdam. Ik heb hem zelf in Amsterdam gekocht en de medewerkers vertelde mij dat er nog 1000 op voorraad in het magazijn lagen en dat er nog 500 bij besteld zijn, want ze gaan als warme broodjes over de toonbank. 

Q: Wat is jou indruk over dit palette? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.