woensdag 2 april 2014

3 x lente-nagellak-Alyssa- Ik ben en blijf een grote nagellak-fan! Je zult me nooit zien zonder een kleurtje op mijn nagels. Nu het (eindelijk) weer lente is, voelt het voor mij ook logischer om lichtere kleurtjes te gaan dragen. Het hoeft natuurlijk niet, maar het past gewoon zo goed bij de lente! Bij deze drie keer een mooi, licht lentekleurtje. Twee classy kleurtjes en één vrolijke met een twist.
Essie - California Coral met gouden stipjes (Gosh - Gold):


Essie - Miss Fancy Pants:

OPI - Bubble Bath:

De kleurtjes zijn van mijn twee favoriete nagellakmerken: Essie en OPI. Ik blijf deze merken zo goed vinden. Ze lakken fijn, blijven lang goed zitten (vooral Essie, OPI iets minder) en ook heel erg fijn: ze drogen snel!

Helaas zijn de lakjes wel vrij prijzig; Essie-nagellak kost in de winkel 9,99 per stuk en OPI-nagellak 14,95. Maar gelukkig zijn de meeste ook te bestellen via eBay! Dat is wat ik heb gedaan, en dan ben je al snel 50% of minder kwijt, inclusief verzendkosten. Ik heb niet een specifieke verkoper, het is even goed rondkijken en zoeken!

Wat is jouw favoriete (classy) lentekleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.