woensdag 9 april 2014

Alyssa: dagelijkse make-up + lookIn principe gebruik ik elke dag dat ik de deur uit moet make-up. Niet altijd evenveel, maar er gaat altijd minstens concealer onder mijn ogen (ik kan niet zonder). Mijn meestgedragen én simpelste make-uplook voor dagelijks is concealer, mascara, wenkbrauwpoeder en bb cream/mat poeder, maar ik heb ook een meer uitgebreide dagelijkse look en deze laat ik jullie vandaag zien. Mijn grote favoriet blijft het Too Faced Natural Eye-palet; een oogschaduwpalet dat jullie waarschijnlijk allemaal wel kennen! Vrij prijzig, maar het héél erg waard. Kijk je mee naar mijn look en producten?
De producten op een rij:
Oogschaduwpalet van Too Faced
BB cream van Essence (of mat poeder van Catrice - niet op de foto)
Concealer in a jar van NYX (of vloeibare concealer van Essence)
Concealer in poedervorm, van Everyday Minerals
Bronzer van Hema (een limited edition, ik ben nu al bang voor de dag dat mijne op is, haha)
Vloeibare eyeliner van Bourjois (all-time favorite!)
Wenkbrauwpoeder van Essence
Roze (my lips but better) lipstick van Essence (of een roze labello)
Waterproof mascara van Catrice

Zoals je denk ik wel kunt merken, ben ik een groot fan van budgetproducten ;) Alleen mijn eyeliner is (voor mij) aan de dure kant, maar oh wat ben ik tevreden over deze van Bourjois! Ik koop hem inmiddels al zo'n 3 jaar telkens opnieuw, zo fijn vind ik 'm.

Deze dagelijkse (oog)make-uplook varieer ik ook weer steeds; vaak gebruik ik wat minder oogschaduw, of gebruik ik een bruine kleur in plaats van goud aan de onderkant. Ik kies ook vaak voor alleen wat oogschaduw en mascara, dan laat ik de eyeliner weg. Qua oogschaduwkleuren experimenteer ik eerlijk gezegd niet; ik hou het op de (veilige) kleurtjes in mijn Too Faced-palet ;)

Heb jij een standaard basismake-upje voor elke dag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.