vrijdag 4 april 2014

Andrélon Keratine Repair


Please can I have some Keratine. Keratine is een lichaamseigen stof , een bouwsteen , die de huid taai en waterafstotend maakt. Ook is Keratine onwijs goed voor het haar , het is een bouwsteen om het haar stevigheid en glans te geven. Nu is Andrélon met een Keratine Repair lijn gekomen en stond ik te springen om dit te proberen. 


De lijn bestaat uit 6 producten die jou hele haarroutine kunnen vullen. Je kunt de producten erg goed los gebruiken, maar een combinatie van alle producten samen versterkt het effect en geeft jou haar nog meer een boost. 


De Shampoo is een fijn product. Hij wast het haar goed en laat het goed schoon worden. Omdat ik lang haar heb is een shampoo voor mij niet voldoende. Ook merk ik dat ik hier wat schilvers van op mijn hoofd kan krijgen. 


De conditioner vind ik erg fijn. Hij laat mijn haar zacht aanvoelen en zorgt er voor dat het direct meer glanst. Ook wordt het met deze conditioner al makkelijker doorkambaar. Een aanrader als je een fijne conditioner zoekt. 


Ik ben echt fan van dit 1-minuut masker. Hij voelt zo onwijs fijn aan en ik merk dat hij direct wat voor mijn haar doet. Licht verslavend kan ik het stiekem wel noemen. Ik neem een hoeveelheid in mijn hand en breng die altijd voornamelijk in mijn punten/onderkant aan. Het restje breng ik aan de bovenkant aan waardoor ik niet te snel vet haar krijg. Hij maakt mijn haar echt onwijs zacht. 


Hier zie je de producten. Zoals je ziet is de shampoo dunner en heeft kleine shimmertjes er in zitten. De conditioner zit qua substantie er een beetje tussen in en het masker is lekker dik en lobbig.


De Anti-Klit spray is bij mij altijd standaard nodig en daarom erg gewild hier in huize Silja. Echter heb ik na het gebruik van de voorgaande producten deze helemaal niet meer nodig. Het wordt zo zacht en glad dat ik er zo met een borstel doorheen kom. Wel gebruik ik hem lichtelijk als ik mijn haar ga stylen ter bescherming. 


Deze herstellende crème is eigenlijk het enige minpunt na mijn mening. Ik denk dat heel veel meiden deze echt geweldig gaan vinden, maar ik heb al vaker herstellende crèmes geprobeerd en het is gewoon niet mijn ding. 


Als laatste in deze lijn de intensive Serum-Oil. Een fijne olie die ik graag gebruik na het föhnen. Als mijn haar droog geföhnd is , dan is het onderin altijd een beetje droes, dan is het altijd erg fijn om een beetje olie in de puntjes te doen.  

Ook heb ik al twee keer tijdens het douchen gebruik gemaakt van deze serum-oil. Om extra te verzorgen te geven. De eerste keer ging dit een beetje fout en had ik veel te veel gebruikt waardoor het zelfs na het wassen nog een grote vette baggerboel was. Allemaal mijn eigen schuld natuurlijk, dus bij de tweede keer ging het helemaal goed en gaf het mijn haar nog meer verzorging!


De herstellende crème heeft hetzelfde structuur als de conditioner. De serum oil is heel fijn qua structuur heel fijn. Het is bijna waterig van structuur, maar het voelt wel olie achtig aan. 
  

De foto is niet echt duidelijk en scherp omdat ik hem met de voor camera heb gemaakt van de Iphone. Hier heb ik al een aantal keer de producten getest en ben er achter gekomen dat mijn haar wat veranderd is van kleur. De gele gloed is uit mijn haar en het heeft wat meer as-tinten gekregen. Ik vind dit persoonlijk erg mooi. Het is nu niet zo dat dit bij iedereen gebeurt, maar dit kan iedereen krijgen met elke haarverzorgingslijn op de markt. Een haarproduct legt namelijk een laagje om je haar heen en deze kan licht net anders reflecteren, hierdoor kan de kleur van je haar net wat anders lijken. Het is een beetje hetzelfde effect als met ogen. Door licht kan je oogkleur ook net anders lijken.  Ik vind het een erg prettig lijn en kan hem iedereen aanraden om te proberen. Mijn favorieten zijn de conditioner, het masker en de serum-oil!

Keratine Repair Shampoo €4,39
Keratine Repair Conditioner €4,59
Keratine Repair 1 minuut Masker €4,99
Keratine Repair Herstellende crème  €4,59
Keratine Repair Anti Klit Spray €4,99
Keratine Repair Serum-Oil  €7,99

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten. 

Q: Wat is jou indruk van de lijn?  

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.