dinsdag 22 april 2014

Batiste Dry Shampoo voor Brunettes


Als ik over de Batiste droogshampoo schrijf krijg ik regelmatig de opmerking dat brunettes hem niet zo veel kunnen gebruiken wegens de witte waas die een droogshampoo geeft. Ik kan dit wel begrijpen , want zelfs op mijn blonde haren kan ik  de witte waas soms erg goed zien. Nu is Batiste met twee nieuwe varianten gekomen speciaal voor brunettes. Ik laat jou zien welke twee varianten dit zijn.

Er is een variant in medium & brunette en in dark & brunette , dus je kunt zelf als brunette de keuze maken of je medium of dark bent.

Ik ben altijd al fan geweest van de batiste droogshampoos , ze geven een snelle en frisse oppepper aan het haar. Ook hebben ze leuke varianten die net wat meer volume of geurtje aan het haar geven.Ze zijn erg makkelijk in gebruik. Je schud de bus, houdt het op ongeveer 30cm afstand en je spuit lichtjes en gelijkmatig over de haarwortels. Daarna kun je het lichtjes inmasseren en in model borstelen.  En voilà je haar ziet er direct frisser uit.Zelf zijn deze brunette varianten niet echt geschikt voor mij, ik ben daar toch nog echt te blond voor.

De brunette varianten zijn verkrijgbaar bij kruidvat, Trekpleister , DA en Dio drogisterijen. Ze kosten €5,58 per stuk.


Q: Vind jij het een uitkomst voor brunettes?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.