maandag 7 april 2014

DailySilSil 2014 - Week 14


Goedemorgen, Deze maandag morgen begint voor mij lekker relaxt. Ik heb een onwijs drukke, maar leuke week gehad. Kijk mee naar een dagje beautybeurs, Primark, Musea , Sushi en meer. 
Maandag begon de week leuk. Ik ben samen met een groepje klasgenoten naar de Beauty Beurs in Utrecht. Lekker rondstruinen, kijken naar leuke merken en leuke koopjes doen. 


Ik ben een beetje vergeten foto's te maken maar hierboven zie je een aantal stands die erg interessant en leuk waren. 


Ik ben helemaal fan van Alessandro striplack. Ik heb al echt een aantal kleuren thuis en gebruik het regelmatig. Nu viel mijn oog op dit Travel Kit. In deze kit zit een led lamp die je in elkaar kan klappen en met USB werkt . Super handig voor op reis en ik heb serieus getwijfeld om hem te kopen. Toch niet gedaan omdat ik een paar lampen thuis heb en deze ook niet heel erg groot zijn. 


Na de beurs zijn we naar Almere gegaan en hebben we eerst gelucht. We hadden een burger met patat besteld. Niet echt gezonde hap. Ik moet zeggen dat ik echt natijd gewoon buikpijn er van had. Niet fijn helaas. 


Daarna zijn we natuurlijk even naar de Primark gegaan. Ik heb eigenlijk alleen maar kleding voor Noah gekocht + een setje onderbroeken voor mijzelf. Dus geen shoplog denk ik, tenzij jullie erg graag een Noah shoplog willen zien :D


De buit van ons allemaal. Ik had dus maar een klein tasje. 


Bij Loavies mocht ik  een bestelling plaatsen. Toen de bestelling verzonden werd kreeg ik een mail met een foto met daarop mijn bestelling. Ik vind dat echt onwijs origineel en gaaf. Het is net die extra service die bij mij een puntje extra scoort. 


Ik had zin in Burrito's en  maakte er een feestje van met Noah. Ik had op tafel allemaal bakjes met kip, tomaat, maïs enz enz. staan en dan mocht je zelf je burrito vullen. Een groot succes want zo kun je zelf kiezen wat je er in wilt hebben.


Afgelopen week was het gewoon eng op de weg. Het was zo onwijs mistig dat ik erg rustig naar school ben gefietst, want ik zag echt bijna niks.  Ik kwam op school ook aan met letterlijk overal mist druppels op mijn hoofd. 


Woensdag had ik mijn laatste examens , dus thuis ben ik op de bank geploft , heb ik was op gevouwen en heb ik Noah op bed gedaan. Daarna heb ik helemaal niets meer gedaan. Ik was op!


Altijd als ik bij de Hema dit soort leuke bureau accessoires zie wil ik het hebben. Toch koop ik het nooit, want ik leg het neer en gebruik het te weinig. 


Noah had samen met mijn moeder een onwijs leuke paastak gemaakt met geknutselde paaseitjes.  Onwijs leuk! Rimmel Londen bestaat 180 jaar dus hebben ze vanaf volgende week een special edition blik van Rimmels legendarische water cosmetique met daarin een retro glam mascara t.w.v. €12,99... Je krijgt dit blik bij het kruidvat bij besteding van €9,99 aan Rimmel producten.


Op donderdag kwam Juf na schooltijd naar mij toe lopen. Meneertje had met een schaar in zijn haar geknipt . Gelukkig niet te veel, maar heb hem wel even flink toegesproken. 


Ik kreeg de bestelling van Loavies binnen en ben echt in Love! Wat een mooie sieraden. Heel mooi double chain horloge met een Buddha to Buddha geïnspireerde armband. Ik vind ze echt onwijs mooi en kwalitatief ook erg goed!


Ik wilde opbergbakken voor in de badkamer, dus samen met broertjelief naar de Ikea om bakken op te halen. Vrijdagavond had ik een diner date met dinnetje Emmely die ik al een tijdje niet gesproken had. Ik druk druk druk en zij heeft een nieuwe baan. Ze kwam met het idee om Sushi te gaan happen bij mijn favoriet in Groningen , dus daar zeg ik geen nee tegen!


Mijn moeder en ik waren al een tijd niet meer in het museum geweest en aangezien het afgelopen weekend museumweekend was zijn we naar het Groninger museum geweest. Veel musea in Nederland zijn dan gratis of kosten €1 . Hier was het ook voor €1 toegang.


Mijn moeder en ik vonden het helaas wel een beetje tegenvallen. Er waren 2 verdiepingen waar eigenlijk helemaal niks was en het was gewoon niet zoals anders. Jammer , volgende keer beter.


De beroemde tegeltjes trap in het Groninger Museum.


Ik wist niet dat Marilyn Manson schilderde, maar hij had in 1 hal een stuk op 15 schilderijen hangen allemaal gemaakt door hem. Sommige dingen waren erg mooi, maar sommige ook best luguber.


In het Museum bij het Natural Beauty gedeelte.


Ik was nog nooit bij Sumo in Groningen geweest en mijn moeder stelde voor om bij Sumo in Groningen te gaan lunchen. Nou je maakt mij niet blijer met het idee van sushi. Twee keer sushi in één week is zelfs voor mij veel, maar I love it! Je hebt dan sushi lunch voor €14,50. Ook hier was de sushi onwijs lekker. Als je gaat lunchen is dit echt een aanrader, ga je voor avondeten dan raad ik Okami aan...


We zijn daarna nog even over de markt op zondag geweest en het was koopzondag en even door de stad gelopen. Ik heb wonderbaarlijk niks gekocht behalve een nood naaisetje handig voor snelle kleine reparaties. 
Daarna zijn we nog even naar de Jumbo gegaan want mijn ouders bleven slapen, dus even wat lekkere dingen in huis halen voor ontbijt e.d. 

Dit was mijn week!
Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan? Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.