maandag 14 april 2014

DailySilSil 2014 - Week 15


Goedemorgen, vandaag heb ik weer een volle dailysilsil. Twee keer deze week naar Amsterdam, veel privé (achter de schermen)  en eigenlijk missen er twee dagen. De zaterdag en zondag ben ik gewoon helemaal vergeten te fotograferen. Oeps , volgende week let ik er meer op! Kijk nu in ieder geval naar de rest van mijn leuke week. 
Typisch he... altijd vergeten food foto's te maken. Hier had ik een bakje oosterse wok rijst. 


Dinsdag naar Amsterdam voor 2 events. In Lelystad moest ik overstappen en kwam ik in een intercity met een lounge bankje. Ik had dit nog nooit gezien , blijkbaar is dit al een paar jaar in het westen, maar ik had het nog nooit gezien.


Allereerst was het event van P&G. Ik was hier erg benieuwd naar want P&G heeft een aantal mooie merken zoals Max Factor, Aussie , Olaz en Braun.


Interessante mascara van Max Factor met twee kanten. 


De lipglossen zijn erg fijn. Ze zijn niet heel dekkend maar geven wel een mooie glans. Ze voelen totaal niet plakkerig aan en blijven goed zitten.


Aussie was zo leuk ingericht en had dit leuke kamerscherm staan.


Demak'up komt weer met een nieuwe expert lijn. Producten die geschikt zijn voor long lasting en waterproof make-up. Ik heb ze nog niet getest, maar ben benieuwd.


Donderdag ging ik weer naar Amsterdam en helaas begon de vertraging al in Groningen. Gelukkig gebreurd dit echt zelden en was de vertraging richting Amsterdam alweer ingehaald. 


Twee PR bureaus werkte samen en hadden een lifestyle lab open dag . Er stond hier een chocolade fontein met aardbeien. 


Evian heeft een aantal super stoere flesjes water uitgebracht. Helaas komen deze niet in de winkel te liggen. Deze 6 die je hier ziet zijn de enige in Nederland. Heel erg jammer, want deze had ik graag voor Noah gekocht. 


Leuk zo die sapjes in reageerbuisjes. Ook wel een beetje onhandig, want je kan het niet even ergens neerzetten.


We kregen bij binnenkomst ook een culinaire verrassing van 2 sterrenchef Francois Geurds. Het was echt goddelijk. Pure karamel bom met chocolade, maar echt onwijs lekker.


Tja de heenweg ging al een beetje vertraagd , en de terugweg was helemaal een hinder. Ik moest in Assen uit de trein, want die reed niet verder en moest op een bus wachten en daarmee verder naar Groningen. En inderdaad ik was ruim een uur later thuis. 


In de bus richting Groningen. We hadden gelukkig een hele leuke buschauffeur. Hij praatte lekker over het een en ander en zorgde er voor dat er echt wat sfeer en lol in de bus. 


De indrukwekkende Skyline van Amsterdam tijdens het P&G event. 


Samen met Laura was ik na het P&G event naar het C&A event. We zijn even samen in een photobooth geweest. Super grappig natuurlijk!


Noah had op school een palmpaastak gemaakt. Heel mooi versierd kwam hij er stoer mee aanlopen. Deze hebben we natuurlijk bij zijn paastak met eieren gezet. 


Lekkerding bij mij onderweg naar opa en oma.  Love him so much!


Ik had mijn ballerina's maar weer eens uit de kast getrokken. Het weer was heerlijk dus luchtige shawl om en leuke rosegouden accessoires.

Ik ben echt een hoarder. Ik stop elke keer lipsticks in mijn tas en haal ze er nooit meer uit. Dus nu heb ik ook alweer een kleine collectie in mijn tas gevonden. Binnenkort even weer uitzoeken er uit halen. 

Dit was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.