maandag 21 april 2014

DailySilSil 2014 - week 16


Goedemorgen op deze tweede paasdag. Vandaag weer een dailysilsil voor jullie met de Holland Beauty Awards , Kinderboerderij , Politiebureau en Pasen. Maandag ochtend bracht ik Noah naar school en voor ik terug was, was mijn bed alweer ingepikt. Mijn moeder sliep bij mij en mijn broertje ging er gewoon gezellig naast liggen!


Ik ging maandag naar Amsterdam voor de Holland Beauty Awards. Even een selfie in de trein. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden was met de look, maar dat het op de andere foto's niet helemaal meer tot zijn recht kwam. 

 

Samen met Helen op de foto bij de Perswall. De bovenste foto is met mijn camera gemaakt en de onderste is gemaakt door de persfotograaf.


Het begin van de HBA 2014. De awards stonden klaar om uitgereikt te worden. 


Aanwezige beautybloggers bij de HBA. Het was een gezellige middag/avond met zijn allen! Hier was ik samen met Helen , Aranka en Linda


De mooie zwangere Nicolette van Dam. 


Hoofd redactrices Hilmar en Claudia reikten ook een aantal awards uit. 


Na de uitreiking nog even nagepraat met o.a. Claudia. Claudia Straatmans is naast hoofdredactrice van de Marie Claire ook nog eens blogger van de leuke blog genaamd Fabforties.nl/


Op dinsdag ging ik even met mijn moeder op stap en werden we omgeleid. Er bleek een bommelding te zijn in het gerechtsgebouw van Groningen. De mensen werden geëvacueerd waaronder de moeder van mijn broertjes vriendin. Die moest uren wachten want haar auto stond daar nog geparkeerd.


Ik kreeg vorige week dit mooie exemplaar binnen. Echt een prachtplaatje om te zien. De geur ruikt ook nog eens erg lekker! Binnenkort hier zeker meer over!


Ik krijg meestal beauty perspakketten binnen voor de site, maar dit keer werd ik verrast met een Kikkoman pakket. Ik als Sushi lover wordt hier helemaal blij van. 


Deze usb stick is ook echt the bomb! Hoe tof is het om een Kikkoman Soy Sause Usb te hebben. Helaas niet te koop!


Woensdag was het heerlijk weer en daarom zijn we naar de kinderboerderij gegaan. Noah vond het helemaal leuk. Spelen met de geitjes en andere dieren!


Wat een super schattige kippetjes lopen daar. Echt ontplofte bont kippen :D Zo lekker knuffelbaar. 


Donderdag was er paasontbijt bij Noah op school. Noah vind dat soort dingen altijd onwijs leuk, maar je ziet toch altijd een beetje de spanning op zijn snoetje.


The Passion was dit jaar in Groningen en wij waren in de middag even in het centrum en zagen de opbouw en generale repetitie. Ook hebben we Beau en Simone zien repeteren. 


Ook zagen we Jim en Jamai nog even. 


Met mijn moeder ben ik bij Sumo weer gaan Lunchen. Het was weer heerlijk!


Mijn moeder en ik vonden ineens een sleutel gat in de muur op. Het was voor ons een groot raadsel, maar we kwamen er achter dat het een sleutelkluis is voor als er brand uitbreekt en de brandweer snel in een gebouw kan. 


Helaas heb ik afgelopen week ook een tijdje op het politie bureau gezeten. Niet omdat ik of Noah iets crimineels gedaan hebben , maar omdat ik aangifte gedaan heb. Ik heb ruim 1,5 tot 2 uur op het politie bureau gezeten om een verklaring af te leggen. Om een heel lang verhaal kort te maken. 
Een oude man had tijdens het inparkeren flink op een auto ingereden en wilde er zo weer vandoor gaan. Dus maakte ik snel een foto van zijn auto. Even later kwam hij er aan lopen en vroeg, is er wat aan de hand? Is er iets gebeurd? Eh ja meneer, u heeft tegen deze auto aangereden. Nou hij ontkende alles en na een tijdje is hij er gewoon vandoor gegaan. Echt te erg. Ik heb een briefje met mijn telefoonnummer en mijn naam achter gelaten onder de autoruit van de aangereden auto en ben naar het politie bureau gegaan. 
   

Op zaterdag zijn we in Duitsland bij dit visrestaurantje gaan eten. Nou ja restaurantje, je kunt er een visje eten. Wij eten hier wel eens backfish. Dit is echt een aanrader als je in Duitsland bent, want dat is totaal anders dan backfish in Nederland. 


In Duitsland wordt Pasen altijd veel intenser gevierd. Veel meer versiering overal zoals met kerst. Het ziet er wel onwijs gezellig uit!


Zondag , eerste paasdag, hebben we een lekkere brunch gehad bij mijn opa en oma. Voor de brunch echt begon stonden er heerlijke cupcakes. 


De brunch was erg gezellig en er waren heerlijke broodjes met beleg. Omdat het zulk heerlijk weer was zijn we lekker buiten in de tuin gaan zitten en hebben we genoten van de zon. 

Q: Hoe was jou week en eerste paasdag? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.