maandag 28 april 2014

DailySilSil 2014 - Week 17


Goedemorgen, Een Dailysilsil met Koningsdag , dag Amsterdam met 3 afspraken/events , voedsel bloggers hondjes en nog veel meer. 
Ik kwam deze tegen op het internet en ik denk dat heel mensen hier hetzelfde over denken :D


Mijn moeder en ik hebben afgelopen week zo iets lekkers gemaakt. Binnenkort komt hier zeker een artikeltje over. Ik hou nog even geheim wat het is :D


Ik heb even mijn moeder haar wimpers en wenkbrauwen geverfd. Ik heb mijn moeders uitgelegd hoe je het moest doen, en toen heeft mijn moeder ook mijn wimpers en wenkbrauwen geverfd. 


Ook deze week hebben we geluncht bij Sumo. Hier zie je wel een paar favorieten van ons. Mijn moeder vind de crunchy maki onwijs lekker, en ik de rol met zalm, roomkaas en bieslook. Ook de zalm nigiri zijn overheerlijk bij de Sumo.


Afgelopen week heb ik een aantal nagellakken geswatched , deze komen binnenkort op de site. Dit is de Aprodisiac Scent van Miss Sporty.


Ik had donderdag een onwijs lange dag in Amsterdam. Meestal werk ik dan vanuit de trein, maar dom dom dom, ik was de persberichten vergeten. Gelukkig kom mijn moeder er bij en heeft ze mij een aantal foto's gestuurd met de persberichten en kon ik toch aan het werk!


Als eerst ging ik naar het PR bureau van Pupa, Medik8 , CND , GladSkin , Zenner , Dermolin , Embyolisse dr. v/d Hoog en nog veel meer. Ik kreeg alle nieuwtjes te zien en heb heel wat leuke dingen meegekregen om te testen en aan jullie te laten zien. 


 Daarna moest ik door naar Hotel Droog, want daar had ik een persevent/workshop van Canon. Voor alles begon stonden er lekkere hapjes voor ons klaar. 


Negin kende ik al van Blogtoday waar ik ook bij zit. Zij is Fashionblogger en vertelde over haar avontuur met de canon. 


Na Canon moesten we door naar Strand Zuid want daar had The Body Shop een event met nieuwe producten. Ik ging samen met Vera en Angela met de tram naar het event toe. 

Deze foto vond op de instagram pagina van The Body Shop. Erg leuk om een snelle impressie te zien. Ook staan Vera en ik op de foto toen we ijs blind moesten testen. 
 
 

The body Shop lanceert een nieuwe campagne. Met deze campagne wil TBS laten weten dat zij zonder retouch werken en modellen niet photoshoppen en dat ze willen stimuleren dat iedereen foto's plaatst zonder Photoshop e.d.


Helemaal bepakt en bezakt naar huis met leuke goodies e.d.


Helaas had ik heel veel pech met het openbaar vervoer en zat ik eerst al een beetje vast in Amsterdam . Ik zou bij de Rai opstappen , maar helaas reden daar geen treinen. Dus naar Duivendrecht, maar daar bleken ook geen treinen te rijden. Toen ben ik maar met de metro naar Centraal Station gegaan en miste ik daar net een trein. Dus ben ik maar een pasta gaan halen bij Julia's. 


Helaas was in Amsterdam niet het enige waar ik pech had, want toen ik onderweg naar Groningen was bleek de trein ook niet verder dan Zwolle te gaan. Gelukkig kon ik redelijk snel in een bus stappen richting Meppel, maar in Meppel was het ook een ramp. Er stond een trein naar Groningen , dus iedereen in een snelvaart naar die trein. Nou was nergens voor nodig, want die trein heeft er nog een uur gestaan en toen werd ineens omgeroepen dat we in een trein aan de overkant moesten gaan. Toen we daar in zaten moest ik na een half uur wachten weer in een ander treinstel stappen. Uiteindelijk was ik tegen half 2 's nachts thuis, 3 uur later dan gepland. Ik was echt kapot. 

Helaas heb ik geen lange nacht gehad, want de volgende ochtend moest ik alweer helpen bij de koningsspelen op Noah zijn school. Het was een gezellig ochtend, maar van al die drukke schreeuwende kinderen kreeg ik wel echt hoofdpijn. 


Ik kwam deze tegen bij de Action. Echt jeugd sentiment. Ik had vroeger echt een ketting met alles er op en er aan. Op instagram maakte het ook veel los, want heel veel deed het aan vroeger denken. 


 Mijn ouders honden mogen niet op bed, maar heel soms nemen we ze even op bed om te knuffelen. Nu bracht mijn vader ze 's ochtends op mijn bed. Ik kreeg eerst een warm en knuffelig welkom en daarna ploften ze lang en breed uit en liggen ze het liefst er de hele dag. 


Klaar voor Koningsdag. Noah leuk in Oranje gekleed en ik had mijn make-up er op aangepast. 


Na een  leuke middag over de vrijmarkt  te hebben gehobbeld zijn we lekker een pizza gaan eten in de stad. Ik ben echt dol op de Napoli in de stad. Super lekker, vers , grote pizza's en ook nog eens goedkoop. 


Boefje wilde natuurlijk ook op het springkussen en vermaakte zich prima tijdens Koningsdag. 


's Avonds ging mijn vader weer weg met de hondjes en kwam Twiggle nog even bij mij liggen. Ik zat hier al in mijn pyjama en Tiggle viel gewoon als een baby in mijn armen in slaap. 
  

Zondag werd ik wakker en dan bekijk ik altijd even mijn mail. Bij de mail van Kruidvat voel mij dit gelijk op. Make-up alles 1+1 gratis. Ik heb hier een artikeltje over geplaatst met linkjes naar artikelen die misschien leuk als tip zijn. (klik hier)

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week en welke foto spreekt jou het meest aan?Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.