dinsdag 22 april 2014

Dove Purely Pampering Pistache en magnolie


In de lente gaan we vaak over van warme zwoele geuren naar frisse zoete geuren. Dit doe ik niet alleen met mijn parfum , maar ook met mijn doucheproducten. Je voelt je verfrist en vrolijk worden en zeker nu met de nieuwe Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia bodylotion.Na het succes van de Pistache & Meiklokjes douchecrème heeft Dove er een bijpassende bodylotion bij ontwikkeld. Ik heb (klik hier) al eens over deze douchecrème geschreven en richt mij vandaag op de bodylotion.

Bij de naam Pistache & Magnolia moet ik eerst altijd aan de serie Dokter Hart ( Hart of Dixie in Amerika denken). Ik ben echt verliefd op deze feel good serie en hierin speelt een meisje wat Magnolia heet.

Ik vind de geur van deze Pistache en Magnolia variant echt onwijs lekker ruiken. Lekker fris en toch zoet. Ik vind de geur persoonlijk nog lekkerder dan de douchecrème, maar de combinatie van deze twee is echt perfect
.


De bodylotion is erg dik van substantie en voelt op de huid bijna als een body butter aan. Heerlijk vind ik dat! Het fijne is dat hij door de pistachenoten ook veel essentiële verzuren en antioxidanten  bevat. Deze hebben een extra beschermende en voedende werking.De producten liggen nu in de winkel en zijn verkrijgbaar voor:
- douchecrème 250ml €3,55 en 500ml €5,99
- bodylotion 250ml €7,11

Q: ken jij de serie Dokter Hart?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.