zaterdag 26 april 2014

Gosh - Forever Eye Shadow stick


Sinds februari heeft Gosh een aantal nieuwe producten in het assortiment , waaronder deze eye shadow sticks. Deze sticks zijn echt onwijs fijn en ik gebruik ze nu al een geruime tijd. Vanochtend gebruikte ik ze weer en bedacht ik mij ineens dat ik jullie nog nooit heb laten zien wat voor fijne sticks dit zijn. Dus daarom vandaag deze 8 tinten vandaag in de review. 


De Gosh Forever eyeshadow sticks zijn in makkelijke potlood verpakkingen, echt de trend van 2014. niks meer slijpen of moeilijk doen, gewoon makkelijk omhoog draaien. De kleur van de verpakking staat gelijk aan de kleur van de oogschaduw. Ik vind de verpakkingen erg mooi, ook omdat ze een soort glans er in hebben zitten. 


De potloden zijn onwijs romig en zacht bij het aanbrengen. Ze glijden over de huid en geven direct een geweldige kleur af. Totaal zijn ze dus in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar : 01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown, 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue, 08 Green.  

Acht mooie en gangbare kleuren die erg goed draagbare zijn en mooi te combineren zijn. Ze zijn ook erg geschikt voor iedere huidtint, dit omdat ze zo goed gepigmenteerd zijn. 

Bij Daglicht. 
 01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown, 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue, 08 Green

Met Flits.

01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown, 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue, 08 Green

Zoals je kunt zien is de pigmentatie verbluffend mooi. Ze hebben allemaal een metalic shimmertje er in zitten. Ik vind ze persoonlijk echt onwijs mooi en gebruik ze veel, vooral de bruin tinten. 

De eye shadow sticks blijven onwijs goed zitten, ik kreeg ze niet eens meer van mijn arm af. Er was echt waterpoof make-up remover nodig voor het verwijderen van de swatches. 
Op het oog is het een beetje anders, daar blijven ze ook erg goed zitten, maar gaan ze toch een beetje door beweging en vet een beetje creasen. In het begin vond ik dit erg vervelend maar na 3 keer gebruik kwam ik met de perfecte oplossing. Je moet na het aanbrengen van deze stick een heel dun laagje van een vergelijkbare kleur oogschaduw er over doen. Zo blijft het echt 24 uur goed zitten en heb je echt de mooie intense kleur op je ogen. 


Hier heb ik in twee minuten even een snelle look gemaakt. Nog zonder oogschaduw er overheen, dus zo zien ze er gewoon op het oog er uit. Ik ben echt onder de indruk!


De eyeshadow sticks zijn verkrijgbaar voor €9,79 bij het Kruidvat. 

Q: Wat vind jij van de Gosh eye shadow sticks?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.