vrijdag 11 april 2014

Gratis Rimmel blik + mascara bij Kruidvat


Deze week is Rimmel met een feestelijke kick-off gekomen ter ere van hun 180e verjaardag. Dit willen ze natuurlijk met al hun fans vieren , en daarom krijg jij bij aanschaf van EURO 9,99 aan Rimmel producten een leuke retro blik met een retro glam mascara er in.Wist jij dat Rimmel de uitvinder is van de mascara die we nu dagelijks gebruiken? Vroeger kleurde vrouwen ook altijd al hun wimpers, maar dit deden ze met bijvoorbeeld roet en as . Hartstikke giftig en slecht natuurlijk. In 1864 ontwikkelde Eugene Rimmel de eerste non-toxische mascara in de vorm van een blokje Rimmel kreeg euwige roem door de Water Cosmetique in 1867 en daarom is dit Retro blikje eenmalig uitgebracht voor jullie.


In het blikje zit de Retro Glam mascara t.w.v. €12,99 en een leuk mini foldertje met daarop in een vogelvlucht de belangrijkste jaartallen van Rimmel.


Ik vind het blikje erg handig, want je kunt er wat make-up in doen voor onderweg. Zo blijft het goed beschermt en omdat er een spiegeltje in de deksel zit kun jij je overal opmaken.

Let op , het is een limited edition , dus op=op.

Deze actie is alleen bij het Kruidvat!


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.