zaterdag 12 april 2014

Head & Shoulderd Dik en Sterk


Zo nu en dan maak ik wel eens gebruik van een head & shoulders kuur, zoals ik het zelf noem. Ik heb net als iedereen wek eens last van wat schilfers op mijn hoofd en met head & shoulders is dan mijn redder in nood. De geur van head & shoulders is een beetje  standaard , dus daarom komen ze nu met een appelgeur en lanceren ze een lijn voor blijvend dikker en sterker haar.


Ik kan er heel lang of kort over praten , maar de geuren van de producten zijn lekker fris, en dat vind ik wel erg prettig aan een shampoo. Ze houden hun anti-roos kracht ook erg goed. Ik vind de combi van shampoo op mijn hoofdhuid en conditioner in mijn punten echt top. Wel merk ik dat ik , ondanks dat ik geen conditior boven aanbreng , toch wel wat sneller vet haar krijg.  Helemaal met de 2-in-1 shampoo. Ik denk dat die dan ook meer bedoeld is voor mannen, of vrouwen die hun haar elke dag wassen.


Daarnaast is er nu ook een BC10 treatment tonic gekomen, deze voorkomt onnodig haaruitval. Persoonlijk is dit niet helemaal mijn ding, maar ik merk wel dat hij erg prettig in gebruik is. Ik heb de laatste tijd was last van haaruitval, maar heel veel verschil merk ik niet. Dit komt misschien ook omdat ik het nog niet zo lang gebruik.


Over het algemeen kan ik eigenlijk nooit iets negatiefs over head & shoulders  geven. Ze doen hun ding! Wel moet je ( volgens mij, maar heb dit alleen van horen zeggen) oppassen met geverfd haar. Ik hoorde dat head & shoulders de kleur intensiteit wat kan aantasten, maar alleen bij geverfd haar en niet bij natuurlijk haar.

De producten zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.
De prijzen zijn:
- Dik & Sterk shampoo €4,99
- Dik & Sterk conditioner €4,99
- Dik & Sterk 2-in-1 shampoo €4,99
- Dik & Sterk BC10 leave in Treatment tonic €9,99
- Apple fresh shampoo €4,99

Q : gebruik jij wel eens een head & shoulders?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.