donderdag 10 april 2014

Loavies Unboxing Video


Ik heb een nieuwe favoriete webshop genaamd Loavies. Een webshop vol met leuke accessoires, kleding en meer. Ik mocht in de webshop een aantal leuke items uitzoeken en ik ben echt onwijs enthousiast. Het blijft altijd een gokje met bestellen via internet. Is de kwaliteit goed, is de maat goed enz. enz. Nou geloof me, Loavies houdt overal rekening mee en heeft een goede kwaliteit prijs verhouding. 


Zie je het filmpje niet, kijk dan hier.

Loavies heeft ook een leuke facebook pagina waar ze aardig actief op zijn. 

Q: Kende jij de webshop Loavies? Wat vind jij van de sieraden en tas?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.