woensdag 30 april 2014

Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine


Na alle chubby sticks , jumbo lip pencils en alles wat maar dik was, komt Miss Sporty nu met de tegenhanger, de Instant Lip Colour & Shine. Deze lipstick zit ook weer in een kleurpotlood , alleen is deze lekker smal en dun. Persoonlijk vind ik het vernieuwend en leuk en zeker omdat je hier vaak preciezer mee kunt aanbrengen. Ze komen met 6 verschillende tinten en ik heb ze vandaag voor jullie.De verpakking vond ik echt heel speels en schattig. Ze vallen goed op en ze hebben net dat beetje extra dan alleen tekst op de huls. De verpakkingen hebben allemaal de kleur van de lipkleur, zo zie je snel welke kleur je nodig hebt.

De zes kleuren spreken mij allemaal aan. Het zijn leuke trend kleuren en vooral de candy plum trekt mijn aandacht. De swatches van de twee lichtste kleuren vielen mij helaas een beetje tegen en hadden iets meer dekking mogen geven. Maar dit zijn natuurlijk alleen de swatches op mijn arm, laten we ze snel op de lippen bekijken. 

De Swatches:


Playful Beige (001)
Helaas viel deze kleur mij een beetje tegen, ik had iets meer dekking verwacht. Mooi subtiel is hij wel!Pink Popsicle (010)
Tja ook deze is niet zo mijn ding. Heel natuurlijk , dat wel, maar had wat meer kleur pigmentatie van verwacht.  
Bubble Pop (011)
Lekker opvallen en weer goed gepigmenteerd. Hij is lekker fel en dekt goed. Lekker fris voor de lente en mooi voor als het zonnetje schijnt. 
Candy Plum (020)
In de verpakking leek hij echt paars, helaas is hij bij aanbrengen direct een stuk meer roze. Ook nog steeds een mooie kleur, maar ik had meer een aparte paars gehoopt. Plum Twist (002)
Deze plum bessen kleur is echt geweldig. Hij is lekker dekkend , valt goed op en heeft een mooie ondertoon. Echt een aanrader.


DeLIPcious (030)
Een lekker frisse appel rode kleur. Het is een nieuwe kleur rood voor deze lente en zomer. Hij is mooi en intens van kleur en heeft een
goede pigmentatie.


Het handige aan deze lip colour & shine lipsticks is dat je ze makkelijk omhoog kunt draaien. Ook zijn ze mooi slank waardoor ze erg makkelijk en snel in de tas mee gaan .De lipsticks blijven ook prima een tijdje zitten. Zeker een paar uur. Ze laten de lippen ook lekker zacht aanvoelen en houden een mooie glans.
Ik vind ze persoonlijk echt een aanrader, zeker voor de prijs van €2,99 per stuk.
Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Etos en Da bij jou in de buurt.

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.