zaterdag 5 april 2014

Miss Sporty - Voorjaarskleuren Nagellak


Jaaaa.... het zonnetje heeft Nederland bereikt en dat betekent de donkere nagellakken weer de kast in en de vrolijke en felle kleurtjes weer op de nagels! Miss Sporty komt met een vijftal leuke vrolijke kleurtjes. Nagellak die makkelijk lakt, goed dekt en ook nog eens prima blijft zitten. Kijk mee naar de swatches!541 is een mooi perzik kleurtje die je nagels helemaal opvrolijkt. Love it!


542 is een rode kleur met een oranje ondertoon. Hij is lekker opvallend, lekker vrolijk en zeker geschikt voor het voorjaar. 


543 Lekker knallend deze mooie roze kleur. Hij dekt overigens in één laag. Top dus als je snel iets moet, want hij droogt hierdoor ook onwijs snel. 


544 heerlijk helder blauw kleurtje die in het echt iets lichter is. I love the colour!


545 is een groene kleur. Groen, ja echt groen. Ik heb het met elke camera geprobeerd die ik in huis heb ( welgeteld 4) maar nergens pakte hij de juiste kleur. Dit heb ik ook al eens eerder gehad in 2012 met een Rimmel nagellakjeIk vind het leuke nieuwe voorjaarskleurtjes. Niet hele speciale kleuren, maar zeker een leuke aanvulling voor je collectie. Zeker voor de de prijs kun je het zeker doen. Ik vind de Miss Sporty nagellak altijd erg fijn omdat ze snel en makkelijk lakken dankzij de brede kwast en de snelle droogtijd. 

De lakken zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €2,49 per stuk bij o.a. Etos en DA

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.