zaterdag 19 april 2014

MUA - 5x Mono eye shadow


MUA heeft onwijs leuke Mono's ondertussen heb ik al een hele collectie. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet oogschaduw met goede pigmentatie, mooie kleuren en voor maar €1,20. Ik heb een tijdje geleden weer een vijftal besteld omdat het gratis verzenden was die dag. Kijk mij naar de swatches en vertel mij wat je van de pigmentatie vind voor €1,20.De mono's zitten in kleine ronde pots met een doorzichtige deksel. Hierdoor kun je de kleur goed zien. Wel moet je oppassen want ze zijn een beetje fragiel, dus pas op dat het plastic niet breekt. De kleuren van MUA hebben helaas nooit een naam en zijn altijd genummerd. Wel staat er achter het nummer of het om een matte variant of een pearl variant gaat. 


Ik vind de oogschaduws er altijd wat goedkoop uitzien, maar ze zien er wel mooi uit. Laten we het Budget Chique noemen.  De oogschaduws bevatten elk 2 gram. Best veel voor een oogschaduw. 

Bij daglicht
Met Flits.
13 , 14 , 16 , 22 , 27

Nr. 13 is een mooi donker gepigmenteerde paars. Beetje stroef, maar zeker mooi om te gebruiken in een look.
Nr. 14 lijkt in de verpakking bijna zwart maar als hij aangebracht wordt is het een mooie intens groene keur. Erg mooi voor een smokey groene kleur. 
Nr. 16 deze matte licht roze kleur zie je op de foto niet heel goed maar op de huid lijkt hij heel mooi zacht. Echt een aanrader als je een zachte look wilt maken. 
Nr. 22 is qua kleur bijna gelijk aan de nummer 16 alleen heeft hij een shimmer er in zitten, hierdoor valt hij direct een stuk meer op en lijkt hij ook erg anders.
Nr. 27 deze kleur wilde ik nog erg graag hebben. Hij lijkt erg veel op de half baked van Urban Decay en deze gebruik ik met grote regelmaat. Eigenlijk zit er geen tegenvaller tussen. De matte is iets minder gepigmenteerd, maar dat is eigenlijk altijd het geval bij matte oogschaduws. 

De oogschaduws zijn  vanaf nu verkrijgbaar bij het Kruidvat. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.