zaterdag 12 april 2014

MUA 8x Single Shadows


In oktober was ik samen met mijn moeder een twee dagen naar Newcastle op mini vakantie.  Natuurlijk moesten we ook even naar de Superdrug en hebben mijn moeder en ik een aantal mooie MUA Single Shadows meegenomen. De MUA oogschaduws zijn onwijs fijn, hebben een erg goede pigmentatie en..... zijn maar £1 , omgerekend is dit €1,20. Vanaf volgende week liggen ze ook bij het Kruidvat in de winkel en kosten ze iets meer. De Single Shadows zien er simpel uit. Mijn eerste indruk is dat  ik ze niet heel goedkoop vind ogen en echter voelen ze als je ze aanpakt iets wat plastic aan. But who cares?

v.l.n.r. : 1, 9, 11 , 20 

nr. 1
nr. 9
Nr. 11
Nr. 20


De drie linkse varianten hebben een pearl finish, de rechtse kleur is matte van structuur.


V.l.n.r. : 24 , 28 , 29 en 30

Nr. 24 
Nr. 28
Nr. 30
Nr. 31
Vier mooie herfstachtige tinten met allemaal een pearl finish. 

Ik denk dat de swatches al genoeg zeggen. Ze zijn echt onwijs gepigmenteerd en voelen erg fijn aan. Ze zijn heel goed te blenden. Zoals je kunt zien zijn er verschillende soorten finishes, zo heb ik ze allemaal in pearl en een in matt.


Ik kan iedereen aanraden om een kijkje te nemen bij het MUA schap als je in Engeland bent. Ik ben fan van de oogschaduws van MUA , want ondertussen heb ik ook al een aantal van hun palettes in mijn collectie zitten.


De producten zijn vanaf volgende week verkrijgbaar bij het Kruidvat. 

Q: Wat vind jij van de single shadows?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.