woensdag 16 april 2014

Nectra Color Haarverf


 Ik ben al mijn hele leven blond en toen Schwarzkopf mij vroeg of ik mijn haar wilde verven moest ik daar wel even over nadenken. Ga ik het doen? Zal bruin haar mij staan? Durf ik het wel? Zou ik een gedeelte doen, of toch helemaal? Ik vond het super spannend, maar besloot toch om het te doen. Toen ik de verf thuis kreeg schoten de zenuwen me toch wel erg hoog en durfde ik niet meer. Na wat contact werd mij verteld dat het geen probleem zou zijn als ik een model zou vinden bij wie ik het kon verven. Een zusje van een vriendin wilde al een tijdje haar haar weer verven en wilde graag model staan. Samen hebben we de Nectra Color getest en laten we het resultaat zien. Wij testen vandaag de Nectra Color in 600 lichtbruin. Ik moet zeggen dat de verpakking mij al erg aanspreekt. De bloem met olie staat ook in teken van de haarverf, want de haarverf bevat geen ammoniak en is verrijkt met nectar uit bloemblaadjes en Abrikozenpit olie. Hierdoor krijgt het een lekkere aangename geur en maakt het je haar zijdezacht naar het verven. Hij is opvallend door de combinatie van zwart en donkerpaars met lichte letters die er goed uitspringen.


In de verpakking zitten 4 items. De kleur crème , applicatieflacon met ontwikkelingsemulsie , een care gloss conditioner en een gebruiksaanwijzing met daarin een setje handschoenen. Alles staat heel duidelijk beschreven , een kind kan de was doen.

Je moet eerst de kleurcrème in het flesje met de ontwikkelingsemulsie doen, dichtdraaien en goed schudden. Dit flacon heeft een erg handig draaidopje bovenop, zo hoef je niet te gaan kliederen met een schaar of iets anders. De verf moet er 30 minuten in inwerken om het gewenste resultaat te krijgen.

De care gloss conditioner gebruik je als allerlaatst. Eerst spoel je de verf er goed uit en breng je de conditioner aan. Deze moet even een paar minuten intrekken . Hierna spoel je nogmaals je haar je haarkleurbehandeling is klaar. 


Hier zie je het haar voor de behandeling. Het heeft veel onregelmatige bruin tinten in het haar zitten. Zo is het onderin een stuk lichter dan boven op het hoofd. Ook is het een beetje droog. 


Zo ziet de verf er uit als het goed geschud is. Draag altijd handschoenen tijdens het verven en bedek je kleding om vlekken te voorkomen. Hier op de foto draag ik een ander paar handschoenen dan meegeleverd zijn, dit is puur omdat ik ze lekker vind zitten en ook tijdens mijn schoonheidsbehandelingen gebruik. 


Het aanbrengen moet zorgvuldig gedaan worden. De verf drupt niet en verdeelt zich erg makkelijk en goed. De verf gaat erg makkelijk op elke plek zitten, maar de kunst is om het op het laatst echt even overal goed in te masseren zodat de verf overal mooi verdeeld is.  Mijn model vertelde dat het de eerste 5 minuten een beetje jeukte op het hoofd, maar dat dit al snel weggetrokken was. Verder heeft zij hier totaal geen last van gehad. 


Na een half uur heeft de Nectra Color zijn werk gedaan en hebben we al het verf er goed uit gespoeld. Na het wassen heb ik het haar nog even droog geföhnd. Niks speciaals, maar dat het gewoon even goed droog is.

Persoonlijk vind ik de Nectra Color erg fijn werken. Ze mengen makkelijk, het is simpel, de substantie is perfect, is makkelijk te verdelen, en drupt totaal niet. Het bevat geen ammoniak en heeft een lekker subtiele geur.  


Hier zie je het eind resultaat. Ik vind het resultaat onwijs mooi geworden. Het heeft een mooie warme natuurlijke kleur en het glanst ook erg mooi. De kleur lijkt erg natuurlijk en geeft net dat beetje extra aan het haar.

Zelf was ze ook erg tevreden met het eindresultaat. Het was precies de keur die ze zocht. Een mooie verzorgde bruine natuurlijke tint die niet te donker is voor de zomer. Het is dat ik mijn haar zelf niet verf, maar als ik het zou verven zou ik het zeker met de Nectra Color doen gezien het resultaat.

Schwarzkopf Nectra Color is verkrijgbaar in 9 prachtige nuances bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Heb jij de Nieuwe Nectra Color al geprobeerd? 

Dit is een gesponsorde post. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.