dinsdag 15 april 2014

*new* Essence 172 Splash & 173 Over the Rainbow


Bij elke assortiments-wisseling komen weer mooie nieuwe lakjes. Je zou denken dat het assortiment aan kleuren wel eens op zou moeten houden, maar er is nog steeds geen stop op mooi nieuwe kleuren ( gelukkig maar). Want ook dit keer heeft Essence het weer voor elkaar gekregen om een aantal mooie nieuwe lakjes te produceren waar het hart van elk nagellaklover sneller van gaat kloppen. Maak kennis met 172 Splash en 173 over the rainbow.172 Splash:
Een onwijs mooi zeegroen met blauw lakje die tijdens zonlicht echt magisch wordt. Hij geeft echt het zeemeerminnengevoel waar ik in de lente echt van hou. Hij dekt mooi in twee laagjes, droogt iets traag, maar niet storend en heeft als enige nadeel dat hij iets streperig lakt.173 Over the Rainbow
Dit lakje leek stil in het flesje niet zo heel bijzonder, maar vanaf het moment dat de het lakje in beweging komt die je een erg mooi gloed verschijnen. Hij heeft echt een beetje het hemelsblauwe maar dan met een twist. Ook dit lakje dekt goed in twee dunne laagjes en deze droogt naar mijn mening iets sneller op.


De lakjes zitten nu in het vaste assortiment en zijn echt het proberen waard. De lakjes van Essence kosten notabene maar €1,69 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Q: Welke kleur is jou favoriet? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.