vrijdag 18 april 2014

Paula's Choice Earth Sourced


Tegenwoordig wordt iedereen bewuster. We letten op wat we eten, we kijken wat er in een product zit en het liefst is het zo 'groen' mogelijk. Je ziet dat ook steeds meer beauty merken hier op inspelen en ontwikkelen cosmetica producten die aantoonbaar natuurlijke ingrediënten bevatten. Paula's choice heeft ook een lijn bestaande uit drie producten die op basis van 98 tot 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaan.


De lijn is geproduceerd voor consumenten die bewust voor 'groene' producten kiezen. De producten bestaan dus voor 98 tot 99% uit natuurlijke ingrediënten , zonder parabenen, sulfaten , parfums , kleurstoffen en meer.Cleansing gel:
Deze reinigingsgel zorgt voor een milde reiniging. Hij bestaat uit o.a. Kokosextract en aloë vera sap. Hij is makkelijk te gebruiken onder de douche. Hij haalt mijn make-up er goed af. Hij is ook geschikt voor de ogen, echter merk ik dat hij meer moeite heeft met het verwijderen van mijn oog make-up. Hij heeft een pH-waarde van 6, persoonlijk vind ik dit redelijk hoog, want de huis heeft een standaard van 5.5. Al moet ik wel zeggen dat het beter is dan een pH-neutraal product. PH-neutraal betekent een waarde van 7 en deze tast de huid nog best wel aan. Je huid heeft dan ook ruim 3 uur nodig om te herstellen.


Refreshing Toner:
Ik ben eigenlijk niet zo van een toner na een reiniging. Het is gebleken dat dit vaak niet echt effectief is. Echter gebruik ik wel elke dag een toner. Elke avond haal ik mijn make-up er af met de reiniging, daarna gebruik ik op dit moment de vitamine E overnight serum-in-oil van the body shop. De volgende ochtend wil ik mijn gezicht even weer opfrissen en dan vind ik deze toner erg prettig. Hij voelt zacht aan en verzorgt de huid goed.

De substantie is niet helemaal waterig maar is het beste te vergelijken met een gel die erg verdund is. Hij is ook een beetje troebel wit achtig. Hij heeft druivenpit olie , olijfolie , groene thee , gojibessen , vlierbessen , granaatappel- en zwarte bosbes- extract en pure vitamine E.  Verder heeft deze toner nog een aantal kalmerende en hydraterende producten zoals kamille, zonnebloemolie en nog veel meer.


Natural Moisturizer:
De dagcrème is de afsluiter van dit trio. Hij zorgt er voor dat de huid goed beschermt blijft en helpt bij een langdurige hydratatie en voeding.
Ik vind het een prettige crème , niet te veel poespas en loze beloftes, gewoon een lekkere crème waar vooral gelet wordt op de natuurlijke  ingrediënten.  Bij deze crème geldt ' a little goes a long way' want je hebt maar een klein drupje nodig voor je gezicht.

de crème zou ook geschikt zijn foor baby's en kleine kinderen. Zelf heb ik dit niks getest, maar ik zie ook niks er in zitten wat niet geschikt is voor een baby.


De producten kosten :
- cleansing gel €17,50
- refreshing toner €17,50
- natural moissturizer €21,00
- gehele set samen (10% korting )  €50,00

De producten zijn verkrijgbaar bij www.paulaschoice.nl en bij diverse schoonheidssalons.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.