dinsdag 29 april 2014

Pictorial #9 : Kingsday Orange


Vandaag niet echt een pictorial voor jullie , maar wel mijn Look of the Day van afgelopen zaterdag. Het was toen onze eerste Koningsdag. Ik ben vergeten de stap voor stap foto's te maken , maar ik vertel jullie in het kort even wat ik gedaan heb. Ik heb het Koningsdag rustig gehouden met kleding , maar heb wel lekker uitgepakt met make-up. Ik heb een Gosh forever eyeshadow stick in beige gebruikt op mijn bewegend ooglid en heb daaroverheen een fel oranje kleur uit een 88 palette gebruikt. Met een warm bruine kleur uit hetzelfde 88 palette heb ik de crease in mijn arcadeboog lichtelijk aangezet en goed uitgeblend. 

Daarna een donkere en lichtere kleur onder het oog voor een diepte en highlight effect. Als laatst heb ik een eyeliner en mascara aangebracht van Rimmel en een heb ik er voor gekozen om een kunstwimper aan de buitenste gedeelte van mijn wimper te doen. 


Op mijn lippen heb ik een oude oranje kleur van Catrice gebruikt. Helaas is deze niet neer verkrijgbaar. En dat was mijn look. Ik vond hem persoonlijk erg geslaagd en gedurende de dag kreeg ik regelmatig complimentjes over mijn look. 
De look is natuurlijk ook uitermate geschikt voor het WK wat er straks aankomt. 

Q: Wat droeg jij op Kingsday?
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.