donderdag 17 april 2014

Plog: P&G event met Aussie , Max Factor , Braun en Olaz


Vorige week was ik bij het P&G event in Amsterdam. Er werden veel leuke nieuwtjes gepresenteerd en aangezien jullie het altijd leuk vinden om te zien wat ik dan zo zie en doe. Kijk mee naar nieuwtjes over Aussie, Max Factor , Braun en Olaz.Meeste events zijn altijd in style aangekleed, zo ook dit event. Het thema was Holiday Girl Meets Working Girl. Dus leuke kussentjes , bloemen ,  tropische drankjes en meer. Erg leuk en sfeervol was het. 


We werden in groepjes ingedeeld en zo kwamen we langs alle merken en kregen we per merk een korte presentatie. Bij Aussie hadden ze leuke waterkannen staan met verschillende smaakjes water. Je ziet hier Lisa Sips een glaasje water pakken.


Aussie was onwijs leuks ingericht. Helemaal in the aussie style. Aussie is net gekomen met de Leave in conditioner spray. Binnenkort gaan jullie hier zeker meer over zien. En hoe leuk zijn die stoeltjes van Aussie en de bamboe meubelen. 


Braun introduceerde aan ons de Silk-epil 7 met een gezichtsreinigingsborstel. Ik ben er heel benieuwd naar en vind het echt een leuke toevoeging van het Braun assortiment. 


Bij Max Factor kregen we een aantal leuke nieuwe producten te zien. Dit werd gedaan door Marie-Sophie Steenaert, zij is als jaren de visagist bij Max factor. Het was gericht op de working day look en een avond party look. 


Deze foto heb ik stiekem even van Aranka haar instagram gepakt. Tussen al mijn foto's zat geen één die ik echt leuk vond. Deze foto geeft het sfeertje van Max Factor erg goed weer en zie je al een groot aantal producten. 


Veel van de producten zijn al vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij en winkels. Ik wil over veel dingen gaan schrijven, maar hoor graag wat jullie eerst willen zien, dan ga ik daar mee aan de slag. Deze foto wilde ik er nog wel graag even bij zetten, ook al heeft hij niet te veel met het event te maken. Het is een foto die ik maakte van de Skyline van Amsterdam. Het blijft een prachtige stad en de locatie was perfect. 

Q: Willen jullie een unboxing zien van de goodiebag? Dan ga ik daarmee aan de slag.


Sommige foto's zijn gemaakt door de fotograaf van P&G. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.