dinsdag 8 april 2014

Rimmel Lasting Finish Colour RushTijdens het Rimmel Rita Ora event maakte ik kenmis met de colour rush lip balms. Ondertussen heb ik al veel varianten van dit soort lip pencils maar deze hadden voor mij direct een leuke toevoeging. Ze hebben mooie kleuren, geven veel kleur af en blijven goed zitten. Kijk mee naar de swatches.In Nederland zijn totaal 6 kleuren verkrijgbaar , ik laat jullie vandaag 5 zien. De lip balms zitten in mooie gekleurde verpakkingen. De kleur van de verpakking geeft de kleur van de lipstick aan.

De lip balm zelf heeft een dikke bolle punt die echt op een jumbo potlood lijkt. Zoals je kunt zien , zie je dat de kleur van de verpakking goed overeenkomt met de kleur van de lipstick. Zoals je kunt zien geven de lip balms veel kleur af. Je zier goed het kleurverschil. Zo heb je een mooie nude, licht roze , koraal roze , fushia roze en brandweerrood.

De swatches:


710 Drive me nude
Ik vind dit een erg mooie nude tint. Er zit een klein beetje rose in. Hierdoor lijkt hij erg mooi warm op de lippen. Hij geeft een mooie kleur pigmentatie achter. Echter blijft deze het minst goed zitten. Hij trekt niet echt in de lippen. Toch draag ik deze veel omdat ik hem erg mooi vind voor dagelijks gebruik en hij overal bij past.


100 Give me a cuddle
Het is een leuk zoet sappig roze kleur. Hij heeft echt het opvallende licht roze kleur. Het moet bij je passen , want deze kleur is vaak lastig. Ik hou wel van dit soort kleurtjes , zeker als je zelf iets gebruind bent door de zon. Hij blijft best een tijdje zitten en je kunt zien dat hij een beetje in je lippen trekt.


600 On fire
Deze koraal roze kleur vind ik erg mooi. Hij is lekker fel, maar persoonlijk vind ik hem precies goed voor een lekker opvallende lente dag. Hij heeft een erg goede dekking en pigmentatie en trekt goed in de lippen. Echt een beetje als een stain.


220 Rumour has it
Dit is mijn favo kleur uit de hele collectie. Hij heeft een mooie fushia roze kleur met een paarse koele ondertoon. Hierdoor past hij echt perfect bij deze tijd van het jaar en is het echt 'Silja' kleur! Hij blijft goed zetten net als de on fire!500 The redder , The better
Dit is echt een brandweer rode kleur. Lekker opvallend, lekker gepigmenteerd en hij blijft goed zitten. Het is echt een rode kleur van nu, lekker modern en een beetje spicy.


De lip balms blijven erg goed zitten, voelen lang lekker zacht aan en ook al voelt het na een tijdje net of de kleur er af gaat blijft de kleur goed zichtbaar. De glans gaat er een beetje van af maar de kleur blijft top zitten. Na een maaltijd is alleen de kleur een beetje aan de binnenkant vervaagd, maar deze werk je makkelijk en snel bij.

De colour rush lip balms liggen vanaf nu in de winkel bij de drogisterij bij jou in de buurt en kosten €9,99 per stuk.

Q: welke kleur is jou favoriet?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.