donderdag 24 april 2014

The Body Shop - Early Harvest RaspberryElk voorjaar kom The Body Shop (TBS) met een nieuwe special edition. Dit jaar is het Early Harvest Raspberry geworden. Een mierzoete lijn met heel veel framboos. De lijn bestaat uit 5 producten en ik laat jullie vandaag de body scrub en de eau de Toilette zien. Ik hou van de kleur roze, dus deze verpakkingen vind ik helemaal top.Lekker opvallend het past perfect bij wat het uit wil stralen.

De vroeg geoogste frambozen die in deze lijn verwerkt zitten vol huidoppeppende antioxidanten. Doordat deze frambozen een 'speciale pluk' hebben , hebben ze een intensief verzorgende werking en geven ze een goede hydratatie.

De hele collectie bestaat uit een : body lotion, body scrub , shower gel en een eau de toilette.Body Scrub 200ml €15
De bodyscrub ziet er weer uit om op te eten! De gelei-structuur voelt erg lekker over je huid. Verder heeft het prettige scrub deeltjes. Het scrubt naar mijn mening niet te heftig, maar geeft net dat beetje schuring op de huid.

Eau de Toilette 30ml. €14
Als je van mier zoete luchtjes houdt, dan is dit zeker wat voor jou. Ik vind het een heerlijke geur, maar wel met mate. Je ruikt erg sterk de zoete frambozen. De geur is in het begin erg aanwezig maar vervaagt al redelijk snel. Zeker lekker voor de zomer als je een dagje de stad in gaat of naar het park gaat.

De bodylotion kost €10 , de douche gel kost €7 Producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij The Body Shop of in de webshop van The Body Shop.


Q : Hou jij van fruitige geuren tijdens de zomer? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.