vrijdag 11 april 2014

The body shop - vitamine E overnight serum-in-oil


Ik ben de laatste maanden helemaal into de beauty nacht oliën. Het begon met de Philosophy variant, die ik maanden gebruikt heb, en nu kwam daar ineens deze vitamine E overnight serum-in-oil. Deze olie gebruik je voor het slapen gaan en werkt de hele nacht in op de huid. Ik vind dit soort huidverzorging op dit moment echt heerlijk en ik merk dat het ook echt  wat voor mijn huid doet.
Ik ben al heel lang fan van serum in olie vorm. Ik gebruik ze ook vaak tijdens behandelingen in de salon omdat ze de huid den oppepper geven, zacht maken en een mooie glow geven.

Ik moet zeggen dat het bij het pas aanbrengen een beetje vettig voelt, maar dit trekt al snel weg, en dan voel je alleen zacht en verzorgt aan. Je voelt wel dat je een product op je gezicht hebt zitten, maar dit voelt totaal niet zwaar en eigenlijk alleen maar als je met je hand je gezicht voelt.Vitamine E komt van de tarwe olie van de tarwekiemplant. Vitamine E wordt in veel producten gebruikt en zorgt voor een beter gehydrateerde huid.

Ik merk echt dat hij goed doet voor mijn huid. Hij is niet te voedend, zoals sommige andere nachtproducten doen. Echter merk ik wel dat hij mijn huid in het begin goed stimuleert, want bij het aanbrengen wordt mijn huid een beetje rood. Niet het verkeerde rood, maar het rood van ' de huid krijgt een oppepper'. Na enkele minuten is dit ook alweer weggetrokken.


Ik merk echt na een aantal weken gebruiken dat ik bijna geen pukkeltje meer heb en dat mijn huid zacht en verzorgt aanvoelt, meer dan wat je alleen met een dagcrème doet.


De Vitamine E overnight serum-in-oil is vanaf nu verkrijgbaar bij een filiaal of in de webshop van the body shop voor €19. Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.