zaterdag 31 mei 2014

30 Day (ab) Challenge - Doe jij ook mee?


Afgelopen vrijdag zag ik ineens in mijn Facebook Time Line een 30 Day ab Challenge. Ik werd nieuwsgierig en vond het er leuk uitzien. Ik kan de laatste tijd helaas erg moeilijk de motivatie vinden en deze Ab Challenge ziet er niet erg tijdrovend uit. Want tijd is bij mij vaak een groot probleem. Met deze 30 day challenge ben je niet veel tijd kwijt en bouw je het goed op.  Ik heb dus besloten om mee te doen! Ga jij ook mee doen?


Hier zie je de planning. Zo zie je precies wat je elke dag moet doen. Ook zie je dat je een paar rustdagen hebt om een beetje bij te komen. Ik ben enthousiast en ga het doen. 

Je kunt veel meer challenges vinden op 30dayfitnesschallenges.com/ 
Via Facebook kun jij je ook meedoen via de uitnodiging "hier"

Ga jij ook meedoen? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.