dinsdag 13 mei 2014

Angelina Jolie heeft make-up fail (hoe ga je wit op foto's tegen)


Soms gebeurt er iets in Showbizz land waar iedereen even van overdonderd is. Afgelopen maandag was Angeline Jolie bij de première van de film Normal Heart. Vanaf het moment dat ze de auto uit stapt ziet iedereen dat de visagist niet helemaal zijn/haar best gedaan heeft. Nu betekend het niet dat ik het schande spreek, want ik ga ook niet altijd helemaal flawless de straat op , maar voor je de straat op gaat (of in Angelina's geval het publiek in stapt) kijk je toch even in de spiegel? Heeft niemand het gezien? Hoe heeft het kunnen gebeuren, of komt het toch door de flitsen van de fotocamera's.


 
 


Ik denk dat het laatste (de flitsen van de fotografen) het probleem is geweest. Onwijs zonde, want ze heeft een erg mooie natuurlijke make-up die erg mooi bij haar staat.

Mocht je ooit een fotoshoot hebben of gewoon foto's willen maken met flits, houd dan rekening met je make-up en voorkom wat er hier met Angeline Jolie gebeurd is. 

Q: Heb jij wel eens zo'n blunder gehad?

Bron: DailyMail
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.