woensdag 7 mei 2014

Catrice Carnival of Colours + Swatches


Catrice komt vanaf juli met een collectie geïnspireerd op de kleuren en sferen van Brazilië. Het is geen toeval dat Catrice met deze collectie komt, want vanaf half juli begint het WK in Brazilië. De collectie is kleurrijk , heeft veel vrolijke producten en heeft daarom ook de leuke en bijpassende naam Carnival of Colours. Ik laat jullie vandaag kennis maken met de collectie en zal swatches laten zien van een Baked Trio.Carnival of Colours by CATRICE – Baked Trio Eyeshadow
Wapperende vlag. Baked Trio Eyeshadow met Wet & Dry formule is uiterst veelzijdig - breng vochtig aan voor een intense look en droog voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleuren, waaronder de Braziliaanse klassiekers geel, groen en blauw, hebben een lichte glans en brengen je ongetwijfeld in een zomerstemming. Verkrijgbaar in C01 Rhythm Of The World, C02 International Anthem en C03 Flag Attack.
Consumentenadviesprijs: € 3,89


Hierboven zie je de variant C03 Flag Attack. Deze trio heeft een opvallende oranje een lila paarse en een Brazilië groene kleur.
De oranje en groene kleur zijn erg gepigmenteerd en brengen erg gemakkelijk aan, de paarse is iets harder en stroever en daardoor iets minder fijn met het aanbrengen. De kleuren combo is niet helemaal mijn ding, maar apart vind ik het wel leuke kleuren. 
Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Colour Lip Gloss
Eu te amo; ik hou van jou! Een lipgloss met een lichte kleur en intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact en uiterst elegant. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Breng aan met de flock applicator en geniet van de volgende midzomernachtdroom. Verkrijgbaar in C01 Burning Down The Arena, C02 When I Say Li, You Say Lac…, C03 Go Yellow, Go! en C04 Feel The SpiRED.
Consumentenadviesprijs: € 2,99


Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer 
Kleurrijke vrienden. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De  nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart - alle doppen zijn voorzien van een fraai ananas dessin. Verkrijgbaar in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold.
Consumentenadviesprijs: € 2,99


Carnival of Colours by CATRICE – Beauty Bag
Club Tropicana. Het handige make-up tasje met exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar publieke voetbalwedstrijden of shop uitjes. Wanneer je dit tasje vult met de meest essentiële beauty must-haves is de beauty bag een aanwinst voor elke handtas. En bovendien een verrukkelijke blikvanger!
Consumentenadviesprijs: € 3,59
Carnival of Colours by CATRICE – Cat Eyes Eyeliner Pen
Ga voor kattenogen. De vilten tip is ideaal voor zowel dunne als krachtige lijnen. Voor een expressieve lijn in diepzwart die de aandacht zal trekken! Verkrijgbaar in C01 Black For Gold. 
Consumentenadviesprijs: € 3,59 

“Carnival of Colours” by CATRICE is vanaf half juni t/m juli 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Q: Wat vind jij van de collectie?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.