maandag 5 mei 2014

DailySilSil 2014 - Week 18


Allereerst wil ik iedereen een fijne Bevrijdingsdag wensen! Deze maandag heb ik weer een diary voor jullie. Helaas niet een grote. Ik heb samen met Noah vakantie en heb niet veel mijn telefoon gepakt. Toch heb ik wel wat leuke foto's voor jullie!Ik ben op dit moment de CND cinylux lakken aan het testen. Dit is #136 powder My nose. 


Ik vind het een erg mooi kleurtje, echter ware de meningen op internet hier een beetje over verdeeld. Ik ben nu een andere kleur aan het testen, maar ik ben onder de indruk. 


Mijn schattie heeft vakantie en dus hebben we de hele week leuke dingen gedaan. Ik heb niet alles op de foto gezet, maar dit prethoofdje met zijn mickey mouse  ijsje moest ik even delen. 


Van Andrélon kreeg ik een mooie Moederdag pakket voor mij en mijn moeder. Wat een verwennerij! 


Ik ben de laatste tijd weer meer van het haar krullen en golven en hier had ik een krultang gebruikt. I love the zeemeerminnen haar :D


Ik heb een nieuw telefoonhoesje. Hij komt uit Duitsland en ben er echt onwijs blij mee.


Mijn moeder doet erg veel voor mij en daar ben ik haar erg dankbaar voor, dus mijn moeder vroeg mij of ik mee ging naar de stoffenspektakel wilde. Nou eigenlijk niet, want het is echt niks voor mij, maar ik weet dat het ook altijd gezellig is met mijn moeder, dus ben toch meegegaan. Gewoon voor de gezelligheid. 


Woensdag was de 1+1 actie bij het Kruidvat. Ik wilde even mijn favoriete foundation van Max Factor ophalen (de CC cream )  Ik heb er 4 gekocht en was maar €28 kwijt. Het was echt een gekkenhuis en iedereen begon al te hoarden. 


Vakantie , dus lekker ontbijten met een pistoletje met zalm. Ik zou dit elke dag kunnen eten. 


Ok , dit klinkt misschien heel suf, maar ik heb een zwak voor aparte en leuke USB sticks. Deze kreeg ik van Dove binnen, een super schattige spiegel. 


De Speeltuin bij Stadspark in Groningen is weer geopend en is bijna klaar. Dus zijn we even met Noah heen gegaan en heeft hij zich even lekker uitgeleefd.


Vrijdag hebben we heerlijk aspergebuffet gegeten. Ik heb geprobeerd het buffet en dan voornamelijk de asperges op de foto te krijgen, maar ik kreeg het gewoon niet mooi op de foto, dus dan alleen het dessert voor ons. Het was een soort grand dessert en onwijs lekker met verschillende kleine dingen.


Ik ben dit weekend heel erg lui geweest en heb mijn telefoon praktisch niet aangeraakt. Ik ben zaterdag even naar Duitsland geweest om boodschappen te doen, en wat rond te wandelen. Ook hebben we zaterdag en zondag wat films gekeken, spelletjes gespeeld en heb ik wat foto's bewerkt. Dus excuus voor de weinig foto's deze week. Komt ook een beetje door de vakantie van Noah en mij.

Q: Wat heb jij afgelopen week gedaan? Welke foto spreekt jou het meest aan?Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.