maandag 12 mei 2014

DailySilSil 2014 - Week 19


Het is vandaag weer maandag, dus dat betekend een gloednieuwe DailySilSil. Ik heb een leuke week gehad, dus kijk snel mee!Ik had al weken zin in gepofte aardappel , dus eindelijk maar toch gemaakt met een klodder creme fraise en geraspte kaas.


Maandag een dagje Oldenburg gehad. Natuurlijk moest ik ook even langs Muller. Toch heb ik er niet veel meegenomen omdat er niet veel nieuws was. 


In Duitsland hadden ze de Viva Brasil collectie liggen. Leuke vrolijke collectie , maar heb niks meegenomen. Ik heb nog getwijfeld over de nagel parels in verschillende kleurtjes, naar toch maar niet gedaan. 


Het viel mij op dat ze bij de DM een lijst hing met deodoranten zonder aluminium. Ik heb er zelf nooit last van en kan elk merk gebruiken, maar ik vind het een goede service dat ze het erbij vermelden. 


Bij Muller spotte ik eindelijk de producten die alleen bij Muller verkocht worden van Essence. Ook hier heb ik niks van meegenomen omdat het niks aan mijn stash toevoegt en het voor jullie erg lastig te verkrijgen is. 


In Duitsland heb ik echt een aantal mega grote supermarkten ala Wallmarkt in Amerika. Het is mega groot, ze hebben alles, ja echt (bijna) alles. Hier zie je alleen een gedeelte groente en diepvries. Ik kreeg op de foto niet eens de versafdeling , die is echt 5x groter dan op deze foto.  Helaas zijn de beauty gedeeltes hier nog wel klein, maar de rest is mega.


Kijk dan hoe schattig. Volgens mij was hij €10 , erg leuk om een beginnende make-uper cadeau te geven. 


Ok, ik val echt voor dit soort verpakkingen, want kijk nu hoe cute deze doos met wimpers zijn. Niet meegenomen hoor omdat ik thuis nog zoveel wimpers heb liggen. 


Heerlijke avond snack. Bij de Toko kun je best goedkoop een zak edamame bonen kopen. Ongeveer €2 was ik kwijt voor twee van deze porties. Je moet ze tussen de 3 en 5 min in de magno stoppen , beetje zout er over en klaar is je avond snack. Heerlijk!


Ik vroeg op twitter en instagram wat het verschil is tussen onbekend en anoniem. Bij beide kon ik geen nummer zien. Ik heb nog steeds niet een heel duidelijke antwoord, dus als iemand het weet dan hoor ik het graag.


Ik heb op Ebay dit kleine mp3 spelertje gekocht. Het is natuurlijke een vette nepper ge├»nspireerd op Apple. Echter vind je verder nergens zoiets en koste deze incl. verzend maar €1,70 . Het is dan nog wel zo dat je zelf een microSD kaart er in moet doen. Deze had ik nog in huis, dus was er zelf niks verder aan kwijt . Als je een microSD kaart moet kopen ben je ook zo €10 kwijt dus hou daar rekening mee. Ik heb hem gekocht via deze verkoperIk poste deze foto en kreeg direct de vraag of ik het recept online wilde zetten. Ik ga er binnenkort eens mee bezig, want het was erg smakelijk. 


Moederdag cadeau voor mij en mijn moeder van Olaz. Mijn moeder wordt dit jaar nog meer dan ik verwend tijdens moederdag, en dit heeft ze 100% verdient!


Ik kreeg deze week weer een aantal pakketjes binnen met o.a. weer een nieuwe collectie van Essence. Het is echt nog even een sneek peak , want het ligt pas vanaf juli in de winkel en vanaf juni kan ik het jullie pas laten zien. 


Zoete aardappel in de ActiFry is echt goddelijk! Ik kan dit elke dag eten en het bevat maar 1 lepeltje olijfolie. 


Op het station in Groningen deelden studentenverenigingen bladen uit om zieltjes te winnen voor de studentenraad verkiezingen. Leuk om even in de trein te lezen, helaas was het een verouderd exemplaar, maar het is wel een leuke bezigheid als je even niks te doen hebt. 


 Love this boy.. Hij is zo'n schattie en kon het niet laten om gekke bekken te trekken toen ik foto's van hem moest maken. Even op oma wachten dus Noah wilde een Selfie. 


Noah aan het koe melken. Hij vond dat onwijs leuk en was er de hele tijd mee bezig. Na een tijd is hij gestopt omdat hij last van zijn handen kreeg.


Zaterdag wilde mijn vader gaan golfen en Noah mocht mee. Dat vind Noah natuurlijk geweldig en hij heeft ook zijn eigen golfsetje. Hij heeft op de Driving Range geslagen en mijn vader zei dat het al best lukte. Verder wilde Noah ook graag nog even in de speeltuin en op de midgetgolf baan. Noah vond het helemaal geweldig zo met opa.Zondag was het Moederdag en heb ik een onwijs mooi moederdag cadeau gekregen. Ik zal hem in de volgende DailySilSil even laten zien. Mijn moeder heb ik ook een cadeautje gegeven, echt lastig vind ik dat, want weet nooit goed wat ik mijn moeder moet geven.


Op Moederdag zijn we in de middag naar mijn opa en oma gegaan en hebben we soep met broodjes gegeten. Leuke afsluiting van de week!

Nu komt het echte leven weer, Noah en ik moeten weer naar school en dat betekend op tijd uit bed. Zal wel even weer wennen worden.

Q: Hoe was jou week? Wat vind jij de leukste foto?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.