maandag 19 mei 2014

DailySilSil 2014 - Week 20Goedemorgen lieve lezers. Ik heb vandaag weer een leuke bomvolle DailySilSil voor jullie. Leuke dagen met Noah, lekker eten , de Libelle Zomerweek en nog veel meer. Ook begaf mijn adapter het op zaterdag avond dus heb ik op dit moment geen laptop meer. Voor vragen of andere dingen ben ik wel bereikbaar op twitter, facebook en instagram. Kijk mee naar mijn leuke en drukke week. De maandag begon met Noah naar school brengen, en daarna moest ik zelf in de middag naar school. Ik heb tussen de middag snel een chinees soepje gegeten. 


Ik heb zo nu en dan een spiderman, een beertje , een piraat of een mega toby in huis lopen . 


Het is nu heerlijk weer, maar ik had afgelopen week zo'n zin in erwtensoep, dus maar een blik open getrokken. helaas niet zo lekker als een eigengemaakte van mijn oma of moeder. 


Liu Jo is een kleding merk en is nu met haar eerste parfum gekomen. Binnenkort lezen jullie hier vast meer over!


Ik was door een aantal bedrijven uitgenodigd om naar de Libelle Zomerweek te komen en dit leek mij wel eens leuk om te doen. De kaarten kwamen begin van de week aan en vrijdag zijn mijn moeder en ik heen geweest. Hier lees je verderop meer over.


Met Noah even weer naar de bieb. Boekjes terugbrengen en nieuwe meenemen. Deze zag ik ineens staan en moest ik wel een beetje om lachen. Een kinderversie van 'komt een man bij de dokter?' Ik vond het wel grappig.


Eindelijk is de speeltuin in Stadspark af en dus wilde Noah erg graag er heen. Ook wilde hij bij de beestjes op de kinderboerderij kijken ( zit er tegenover) maar hier heb ik geen foto's van gemaakt. 
Ik vind de speeltuin erg mooi geworden en er zit echt een thema in speeltoestellen. 


Lekker ontbijtje die niet te zwaar vals en wat ik bijna snacken vind. Jammie Jammie.


Deze foto maakte mijn moeder van Noah en ik vond hem zo leuk. Het is echt een lekker spontane stout boefjes gezicht. 

 
Mijn moeder vond het wel eens tijd om haar portemonnee uit te zoeken en eens wat bonnetjes weg te gooien. Er lag echt een berg, maar ondertussen moet ik wel bekennen dat ik hier ook een handje van heb. 


Deze palen zijn zo handig. In Groningen staan er ook een paar volgens mij. Je kunt er je flesje met water vullen. Dat had ik nou net nodig! Voor de mensen die zeggen dat ze het ding nooit goed aan de praat krijgen, je moet echt super hard op de zilveren (push here) knop drukken!


Er komt nog een apart verslag van de Libelle Zomerweek , maar mijn laptopoplader is stuk, dus type deze dailysilsil ook een beetje vlug vlug. 

Maar op de Libelle Zomerweek heb ik een workshop Lush gedaan waar we een heerlijk bubble bar gemaakt hebben. We gingen stap voor stap de Sunny Side maken en deze vind ik echt heerlijk! Ook heb ik na jaren mail contact eindelijk de dame achter Lush ontmoet en hebben we even gezellig staan kletsen.  Het was top Lush. Jullie waren het allerleukste van de hele Libelle Zomerweek!


Ook kwam ik Koffietijd kok Casper tegen en vond hij het wel even gezellig als we op de foto zouden gaan. 


Ik ben uiteindelijk op uitnodiging van Carmen naar de Libelle Zomerweek gegaan. Ze wilden graag mijn haar laten doen en dit is het resultaat geworden. Ik vond het er super uitzien en was Carmen er erg dankbaar voor. Binnenkort vertel ik nog wat meer hierover in het Libelle verslag wat ik ga maken. 


Ook kwam ik Charly Luske nog tegen. 


Zondag kwam ik er achter dat het wel erg warm zou worden aankomende week. Normaal zou ik dat prima vinden, maar ik heb morgen ( dinsdag ) mijn praktijk examen en weet nu al dat ik mij echt lam ga zweten. Oh Boy please let it be cool in the morning. 


Whaaaa, mijn favo cleanser is bijna op. Gelukkig ben ik bijna jarig en zet ik deze echt op mijn mega korte Wishlish. Ik heb eigenlijk maar 5 dingen die ik wil. Deze Purity van Philosophy , een fietstas , een sd kaart met WiFi er in , een handige en mooie rugzak voor als ik events in Amsterdam heb, en nog een ding maar daar kan ik dus op dit moment niet meer op komen ( hoe typisch is dat )   Note: Ik weet het alweer, een toetsenbord voor mijn Ipad. 


Yves Rocher komt met 12 mooie lipstick kleuren. Ik ben onwijs benieuwd en ga ze zeker volgende week testen!


Tegenwoordig kom ik echt minimaal 1x in de week bij de Amazing Oriëntal. Deze super toko heeft zoveel lekkere dingen!


Dit keer niet zo veel mee, maar vooral lekkere dingen mee. Edamame bonen , Pandan Spekkoek en Bananen Chips. 


Nog even snel door naar de Ikea want mijn moeder wilde graag dezelfde make-up spiegel als die ik voor erbij heb. Het is de TYSNES ( even op de ikea site opzoeken) maar ik gebruik hem voor looks maken en hij is makkelijk te verplaatsen en is lekker groot. Afgelopen zaterdag was dit jaar de eerste keer dat ik ge'bbqt heb. Het was erg lekker en perfect weer voor een bbq avond. 


Zondag heb ik een heerlijke dag gehad. We zijn in Duitsland naar zee gegaan en hebben daar heerlijk een paar uur in de zon gelegen. Ik had me goed ingesmeerd en ben mooi bijgekleurd (voor mijn doen, ik wordt niet zo bruin) maar helaas ben ik op mijn boven benen een beetje verbrand. Blijkbaar daar niet goed ingesmeerd , want mijn bovenbenen zijn verbrand. Kon ik nu goed een aantal aftersun producten van verschillende merken testen ;)


We hadden de hondjes ook mee genomen en zij vonden het heerlijk. Ze hebben echt genoten en vinden dit soort dagje weg altijd geweldig!


Na het dagje strand zijn we bij een pizzeria lekker een pizza gaan eten. Een perfecte afsluiting van de dag. Ik ga nu nog The Following kijken, want mijn moeder en ik zijn bijna bij het einde van seizoen 2. 

Q: Hoe was jou week? 

Aankomende week komt er elke dag een artikel online, echter ben ik zelf niet aanwezig omdat mijn laptop niet meer aan wil. De laatste paar foto's heb ik online gezet met behulp van mijn vaders laptop, maar aangezien ik nu gewAls het goed is heb ik vanaf dinsdag avond een nieuwe adapter en kan ik weer aan het werk.

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.