zondag 25 mei 2014

DailySilSil 2014 - Week 21


Het is weer maandag dus tijd voor de dailysilsil. Ik heb een leuke week gehad en heb veel foto's gemaakt. Kijk mee naar dag amsterdam, lekker dagje aan het hoorsemeer, examen , mijn laptop die het weer doet en nog veel meer. 
Vorige week vrijdag was ik bij de libelle zomerweek en Carmen had mijn haar gedaan. Deze foto hadden de dames van Carmen op hun Instagram geplaatst. Mijn haar zat erg mooi ! Volgen jullie Carmen Benelux al op instagram? (klik hier)


Dit is dus de reden waarom ik geen hakken meer draag. Nou ja niet helemaal waar, want ik heb een paar jaar geleden heb ik een keer mijn enkelbanden flink gescheurd en ging toen regelmatig door mijn enkels. Nu ben ik al een hele lange tijd nier meer door mijn enkels gegaan en dit komt mede omdat ik nooit meer hakken draag. (even afkloppen natuurlijk). Ik wil wel weer hakken dragen, maar wanneer weet ik nog niet. 


Joehoe.... Zoals jullie vorige week konden lezen was mijn adapter ineens stuk en heb ik een aantal dagen zonder laptop gezeten. Gelukkig was dinsdag mijn bestelde adapter binnen! Ok, ik ben echt verslaafd aan mijn site, want ik vond het echt niet leuk zo zonder laptop. 


Dinsdag had ik mijn examen lichaam ( een lichaamsdeel harsen , massage geven en meer ) Ik had hem direct in de ochtend en ik vertelde al dat ik er zo tegenop zag i.v.m. de warmte. Gelukkig viel het in de ochtend nog mee. Ik had het zeker wel warm hoor, maar had het erger verwacht. 's Middags kreeg ik uitslag via internet en zag ik dat ik met het hoogst haalbare geslaagd was. 1 in de pocket, nog 2 te gaan. 

Om het te vieren heb ik een lekkere middag/avond gehad met series op de laptop kijken, en lekkere breekbrood met aioli en gerookte zalm. 


Woensdag was echt een vlieg dag. Eerst in de ochtend naar school voor mijn laatste oefen moment voor Bindweefsel/pincement massage, daar heb ik morgen examen van. Vanuit school (iets eerder weg gegaan) snel langs huis om mijn praktijk spullen te droppen en direct een andere tas te pakken en richting de trein te fietsen, op naar Amsterdam. 


In Amsterdam kwam ik deze stand tegen. Hoe gaaf is dit! Dit lijkt mij ook wel erg gaaf op mijn fiets. Jammer dat ik dit nog nooit in Groningen het gezien. 


Ik ging naar Amsterdam voor het Marc Jacobs event. Tijdens dit event werd een nieuwe geur gepresenteerd. Bij binnenkomst zag je deze onwijs grote Hedra met madeliefjes. Het zag er echt imponerend en prachtig uit. 


Het ging om deze geur, de Daisy Dream. De geur komt pas over een paar maanden in de winkel, maar mocht jullie wel deze preview geven! Ik vind de geur erg lekker en de flacon onwijs mooi! Hier komt natuurlijk nog meer over op de site.  Detail: Zie de kleine flacon rechts. Dat is een 50ml, dus ga maar na hoe groot die linker is. Ik zou zo'n grote replica wel in huis willen hebben. Gewoon bij mij als decoratie stuk. Dus mensen, ik ben woensdag a.s. (28 mei) jarig, dus kom maar op met deze replica :P 


Er stonden heerlijk cupcakes en lunch klaar. Zelf heb ik er niet veel van genomen omdat ik al lunch gehad had. 


Op de terug weg kwam ik er achter dat Hema ook sushi verkoopt op het station. Ik weet totaal niet hoe de kwaliteit is en of het lekker is, maar ik ga het zeker nog eens proberen. 


In de trein zag ik dit boek liggen. Het gebeurd vaker dat mensen een boek laten liggen voor de volgende lezer. Ik vind het een heel leuk initiatief en ik laat soms mijn tijdschriften liggen in de trein. Toch denk ik dat dit een verlaten boek is van een toerist of een buitenlands iemand, want de tekst is buitenlands.


Tijdens het warme weer merk ik direct dat ik direct minder zin krijg in koken. Hier had ik een snelle wok noodles gemaakt met balletjes gehakt , courgette en pindasaus. Beetje rare combi, maar wel erg lekker en in 7 min klaar. 


Je eigen grabbelton maken is serious business. Eerst beren pak aan, dan knutselschort voor, stiften erbij en tong naar buiten en gaan met die banaan. Heerlijk als hij zo in zijn wereldje is. Hij is er 3 dagen mee bezig geweest. 


Lekker pasta gerecht gemaakt, dus komt zeker op de site. Onbewust is hij vegetarisch geworden :D 


Vrijdag was echt niet leuk qua weer. Eerst Noah van school halen en de hele dag regen hebben. We wilden naar de speeltuin, maar dit ging dus niet. Uiteindelijk zijn we lekker gaan knutselen, maar net toen Nootje op bed lag werd het strakblauw en scheen de zon in overvloed!


Er zijn weer erg leuke nieuwe Lush goodies. Hier komt binnenkort natuurlijk meer over, maar er zitten lekkere en leuke producten voor lichaam, haar , bad en meer.


Bij ons om de hoek zit een leuke speeltuin dus op zaterdag ben ik met Noah even gaan kijken. Noah vond het een groot succes en hier gaan we zeker vaak heen!


Ik ben al jaren fan van de Revlon just bitten lip balm stain en nu heeft Revlon Colorburst in matte en glanzende varianten. Ik ben erg benieuwd en ga ze testen. 


Je weet altijd direct als mijn broertje thuis is :D Mijn broertje is bijna 24/7 met Golf bezig , dus dit keer stond zijn golfset weer in de gang :D


Zondag zouden mijn vriendinnen + kids naar stadspark en kinderboerderij gaan, echter was het zo mooi weer dat we besloten om naar Hoornseplas  te gaan en lekker met de kids daar te spelen en te genieten. Noah is zelfs nog het water in geweest en heeft echt een top dag gehad!


Na tijd zijn Danila en ik nog met de kids naar de Mac gegaan. Ik was hier al niet meer sinds Sinterklaas intocht geweest, en ik vond het wel een mooie afsluiter voor Noah. Het was voor hem echt een perfecte dag :D

Nu lig ik lekker op de bank met mijn voetjes omhoog. Er komt een drukke week aan. Eerst dagje Amsterdam, dinsdag examen nummer 2 en woensdag is het mijn verjaardag. Donderdag is het Hemelvaartsdag dus naar Elizabethveen in Duitsland en vrijdag , zaterdag en zondag staat nog even vrij, maar komt vast ook wel vol :D

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meeste aan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.