woensdag 14 mei 2014

FOTD: neutrals & winged eyelinerMijn dagelijkse oogmake-up bestaat meestal uit mascara en subtiele oogschaduw, maar ik vind het ook heel leuk om er eens een keer wat meer van te maken! Wat ik jullie vandaag wil laten zien is eigenlijk een uitgebreidere versie van wat ik dagelijks op mijn ogen draag: de oogschaduw is iets opvallender en dikker aangezet (voor mijn doen in ieder geval) en ik draag bij deze look een winged eyeliner. Weliswaar niet heel dramatisch, zo ver zijn mijn skills nog niet, haha.Het “Natural Eye”-oogschaduwpalet van Too Faced is serieus de beste aankoop die ik ooit heb gedaan op beautygebied. Ik kocht ‘m twee jaar geleden en ik gebruik eerlijk gezegd geen andere oogschaduw meer... Vooral Silk Teddy is favoriet, en dan in combinatie met één van de donkerbruine kleuren. Voor de look hierboven gebruikte ik Silk Teddy op mijn gehele ooglid, Erotica in de crease en een beetje van Honey Pot onder mijn ogen. Verder gebruikte ik mijn favoriete eyeliner ever: de Liner Pinceau van Bourjois. Ook al zo'n favoriet, ik gebruik al jaren geen andere eyeliner meer!

Dat is het dan: mijn uitgebreidere dagelijkse look ;) Eigenlijk de avondversie van mijn overdag-look, zo zou je het kunnen zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.