maandag 26 mei 2014

Gosh Glittery Matt Finish NagellakDit voorjaar is Gosh met een aantal nieuwe lakjes gekomen met een speciale finish, de Glittery Matt finish lakken. Deze lakken hebben hun eigen sandstyle finish. Met deze kleuren oogt het net of je een beetje zand en glitters op je nagels hebt. Ik heb vandaag 3 kleuren om aan jullie te laten zien.
Frosted Soft Coral
Als eerste hebben we deze licht roze lak. Persoonlijk vind ik hem niet heel speciaal. Hij is leuk door de glitters die er bij in zitten, maar deze lak begin ik pas leuk te vinden als er een gel finish top coat er overheen gaat.


Frosted Soft Green
Deze groene kleur vind ik wat aparter dan de lichtroze. Toch is het nog steeds niet helemaal mijn ding. Ik denk echt dat het door de soort finish is waar het door komt, want ook hier zou ik er weer een topcoat overheen willen doen.


Frosted Rose
De laatste kleur vind ik persoonlijk het leukste. Al is hij zo voor de lente en zomer iets te donker naar mijn mening. Ik vind de zilveren glitters er erg gaaf in. Toch denk ik dat ik de lak nog mooier vind met een gek finish top coat er over.
De lakken liggen al bij het Kruidvat in de winkel en kosten €7,29 . Persoonlijk vind ik dat wat aan de dure kant. Sorry Gosh heeft mij bij deze niet kunnen overtuigen! Misschien jou wel?

Q: welke kleur spreekt jou het meest aan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.