zaterdag 3 mei 2014

Lacoste - eau de Lacoste (sensuelle)


Vorige jaar maakte ik kennis met de lekkere en frisse eau de Lacoste. Nu komt Lacoste met een aanvulling die wat zwoeler en zwaarder is, en naar mijn mening nog lekkerder dan het origineel. 


Ik vind de verpakking erg mooi. Donkerblauw (nachtblauw) die overloopt in iets lichtere kleur blauw. Hij oogt heel chique en eenvoudig. Er zit een klein katoenen draadje om de hals. Aan dit draadje zit een mooi metalen hangertje. De dop vind ik ook echt bij het merk passen. Hij doet mij aan tennis denken, en Lacoste en tennis staan in verband met elkaar.


De zomer geur, eau de Lacoste was geïnspireerd op puur wit katoen op een heerlijke zomerdag. Dit zie je terug in de lichte verpakking van wit en melkachtig glas. De geur is echt een lekkere verfrissende toevoeging aan je collectie.

De eau de Lacoste Sensuelle is er net aan toe gevoegd. Deze geur is dieper , intenser en gemaakt voor een bijzondere avond. De geur moet een kalme en zelfverzekerd gevoel geven en focust zich op innerlijke schoonheid. Het is echt een zwaardere en sensuele geur. De geur blijft de hele dag hangen. Hij zwakt wel wat af,maar zo nu en dan ruik je weer een vlaagje.

Sensuelle
Topnoot : roze peper, lichtzure zwarte bes
Hartnoot : Turkse rozen , olie van reukerwten , inflexus gladiolen
Basisnoot : amber

Ik ben helemaal weg van de geur. Ik gebruik hem op dit moment bijna dagelijks omdat de geur zo goed bij mij past. De orginele eau de Lacoste is ook erg aangenaam, maar mijn voorkeur gaat uit naar de sensuelle variant. 

De geuren zijn vanaf heden verkrijgbaar bij een parfumerie bij jou in de buurt.
30ml. €42 ; 50ml. €60. ; 80ml  €81

Shower gel €23
Body lotion €27

Q: Voor welke variant zou jij gaan?Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.