woensdag 7 mei 2014

Leg je telefoon eens weg en kijk de wereld in


Ik weet bijna zeker dat zo ongeveer 70% van mijn lezeressen dit filmpje heeft gezien. Toch wilde ik het filmpje het filmpje ook op Sillysilsil delen. Dit omdat ik het een onwijs ingrijpend filmpje vind die de spijker op zijn kop slaat. Want zijn wij niet allemaal schuldig aan deze praktijken? 


Ik merk dat ik de laatste weken al steeds vaker mijn telefoon weg leg. Natuurlijk maak ik regelmatig tijdens het eten eerst een foto, maar ga het daarna niet direct op instagram gooien. Ik wacht tot een geschikter moment om zo toch gezellig met mijn tafelgasten te kunnen kletsen en eten. 

Q: Leg jij je telefoon ook steeds vaker weg? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.