zaterdag 31 mei 2014

Libelle Zomerweek 2014


Het is alweer 2 week geleden dat ik bij de Libelle Zomerweek was. Ik was uitgenodigd door Carmen Benelux om een dagje te genieten met mijn moeder en een kijkje te nemen bij hun stand. Wij hadden de vrijdag op de planning om heen te gaan. Perfect gekozen want het was prachtig weer. Ik geef jullie een sfeer impressie van de dag. Vanaf station Almere Centrum gingen om de haverklap bussen naar Almere Strand. Het was echt top geregeld. Aangekomen bij de Libelle zomerweek wordt je vrolijk verwelkomt met zomers muziek. 


Er is 1 hoofdplein en vanuit daar gaan 2 routes net van elkaar. Zo kom je overal langs en loop je een leuke route langs alle stands en kom je weer op het hoofd plein uit. Zelf zijn wij niet naar het hoofdpodium gegaan. Wij wilde gewoon lekker genieten van het weer en een beetje rondlopen. 


Het was echt onwijs druk en je kon bijna op de koppen lopen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de leeftijd ook wat hoger vond dan verwacht. Veel van mijn leeftijd zag je helaas niet lopen en de meesten waren de 40 allang gepasseerd. Geen probleem natuurlijk, maar niet wat ik verwachtte. 

 
 
 

Mijn haar werd bij Carmen prachtig gedaan. Ik heb erg leuk met de PR dames gepraat en heb wat leuke goodies om te testen mee naar huis gekregen. Als ik zo mijn haar zie, dan wil ik er toch echt graag weer een stuk vanaf hebben. Ik weet hoe mooi lang het is, maar het is in mijn ogen echt te lang aan het worden. Ik merk dat ik er steeds minder mee kan. 


Bij het reclamefolder rad. Ik mocht draaien omdat ik de app op mijn telefoon had staan. Ik kreeg een tas met foldertjes e.d. er in, maar die was wel handig omdat de andere tassen pijn aan de handen begonnen te doen. 


Dit was echt mijn ontdekking op de Libelle Zomerweek. Ze deelden hier een soort gehaktballetjes uit met onwijs lekkere japanse saus. Ik kwam aan de praat met de stand houder en ze was zo enthousiast over Sillysilsil.com dat ik een tasje met producten mee kreeg om te proberen. Ik zag binnenkort er een recept mee online zetten, want jammie wat was dit lekker. 

Hun site is ook echt een aanrader, want er staan zoveel japanse lekkere dingen op die je thuis kunt laten bezorgen , oh en ze hebben ook heerlijke recepten online staan. YamaFoodshop.nl 


Ik heb hier helaas niks gedaan omdat ik het best prijzig vond, maar volgens mij kon je hier je eigen parfum samenstellen. Erg interessant en leuk om eens te doen! 


Een erg leuke DIY idee als je een feest in de tuin o.i.d. hebt. 


Mijn moeder en ik hadden ons opgegeven voor een workshop 3d printing ring maken. Nou wat viel deze workshop tegen zeg. De jongens die dit deden hadden zelf er ook iets anders van verwacht en gehoopt, maar zeiden dat ze na 1 dag al hun workshop moesten aanpassen omdat de dames het niet snapten. Dus wat moesten we doen? Ring maat meten, en in de computer intypen wat we op onze ring wilden. Nou dat was het. Het stelde niks voor en het leek nergens naar. Helaas een dikke Fail. Dit masker was wel erg gaaf!


Samen met Casper , de koffietijd kok. 


Ook kwam ik Charly Luske nog tegen. 


Wat mijn moeder en ik heel erg graag wilden doen was de workshop van Lush. Gelukkig hadden we de laatste 2 kaarten en konden we meedoen. We gingen een eigen Sunny Side Bubble bar maken. Wat was dit onwijs leuk! Mijn moeder en ik waren het er over eens dat de Lush Workshop echt het leukste van de hele Libelle Zomerweek was! 


Jummie Lush producten! Ik ben echt fan van de citroen en sinaasappel  geurende producten. 


Het was net koken met Lush en dan lekker Kleien met je eigen stuk Bubble bar! Echt super leuk. Ik heb  het maken van de Bubble bar gefilmd en zal ik binnenkort in een apart artikel online zetten. 


De onwijs lieve meiden van Lush. Het is dat er geen Lush in Groningen zit, anders wilde ik er sowieso werken! En dan eigenlijk niet eens voor het geld, maar gewoon voor de sfeer, de producten en alles er om heen. Ik had dat ook een beetje met Sephora, ik werkte daar ook onwijs graag en deed het meer voor alles er om heen dan voor het geld. 

De Libelle Zomerweek was echt een groot succes en mijn moeder en ik hebben echt een gezellige dag gehad zo samen! 

De dames van Lush en Carmen onwijs bedankt voor deze geweldige dag!


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.