vrijdag 16 mei 2014

Max Factor Colour Elixer Gloss


Ik ben echt een lipstick girl, of eigenlijk een lipstain girl. Echter ben ik ook iemand die heel vaak die een lipcocktail doet. Kort gezegd houdt dat in dat je verschillende lipproducten met elkaar combineert. Hierdoor maak ik ook veel gebruik van lipgloss.  Max Factor komt nu met een nieuwe lijn lipgloss die veel glans heeft en niet plakt. Ik was onwijs benieuwd en ben ze gaan testen.De colour elixir gloss is een gloss die een slimme combinatie van verzachtende mineraaloliën , voedende candelillawax en glansingrediënten. Hierdoor plakt de lipgloss totaal niet en geeft hij wel een erg mooie glans.

De gloss blijft ook lang en goed zitten en is er niet na 30 min er alweer af. Je lippen worden er heerlijk zacht door en dat is in de zomer wel handig met de sterke zon die je lippen zo snel laat uitdrogen.


De lipgloss zit in een vrij standaard maar mooie verpakking. Hij is lang en doorzichtig. Hierdoor kun je het product erg goed zien. Persoonlijk vind ik dat altijd erg fijn.  Ook heeft Max Factor de gouden kleur weer toegevoegd in de dop en het logo op de verpakking.

Totaal zijn er vijf verschillende varianten. Ze gaan van nude tot roze , echter zijn ze niet heel gepigmenteerd maar geven allemaal een subtiel kleurtje.


20 Glowing peach is een heel zacht kleurtje die mijn lippen een tintje lichter maakt en hierdoor wat meer nude lijkt. Het geeft een mooie verzorgde look.


10 Pristine Nude in de verpakking zie je echt verschil qua kleur, echter zie je dit niet meer terug op de lippen. Ik vind de nummer 10 en 20 erg veel op elkaar lijken.25 Enchanting Coral is mijn persoonlijke favoriet. Hij geeft een heel mooi subtiel koraal kleurtje op de lippen.


45 Luxurious Berry is een subtiel lichtroze kleur die op de lippen bijna kleurloos is en bijna dezelfde kleur heeft als mijn eigen lipkleur.


60 Polished Fushia is het meest kleurrijk uit deze collectie. Hij geeft echt een fel tintje op de lippen in combinatie met het hoge gloss gehalte.


De gloss voelt onwijs prettig aan en vind ik echt een aanrader. Hij voelt zacht aan, plakt totaal niet en geeft den subtiel kleurtje, wat wil je nog meer in de zomer. De prijs vind ik iets aan de hoge kant, maar Max Factor heeft regelmatig leuke aanbiedingen!De Max Factor Colour Elixer is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij voor €11,99 per stuk.

Q: Hou jij van plakkerige of niet plakkerige glossjes?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.