dinsdag 6 mei 2014

Miss Sporty Clubbing Colors - Love Trap Collectie


Tijdens de lente horen vrolijke en gekleurde lakjes. Zeker nu het zonnetje steeds vaker langs komt. Miss Sporty komt met een super leuke en vrolijke collectie genaamd Love Trap. Een collectie van zes vrolijke lakjes die snel drogen. Kijk mee naar de swatches. 


De lakjes van Miss Sporty zitten al jaren in dezelfde potjes en zijn daardoor erg herkenbaar. Ze zijn makkelijk, klein en hebben een handige en fijne brede kwast voor het aanbrengen van de lak.  Ik vind de collectie echt onwijs leuk! De zes kleuren passen erg goed bij elkaar en de collectie is echt één geheel! Helemaal top! 

En wat helemaal leuk is, is dat Miss Sporty haar lakjes nu namen heeft gegeven. Hoe tof is dat! Geen saaie nummers meer, maar nummers met namen! Helaas staan de namen nog niet op de verpakking, maar het is een grote stap in de goede richting!


466 Charming Smile is een mooie oranje kleur. Hij heeft een erg mooi roze shimmertje er in zitten. Hij is bijvoorbeeld perfect voor het WK of koningsdag.  


467 Aphrodisiac Scent  is een mooie koraal roze kleur met een licht oranje zweem erdoor. Ik vind hem echt heel erg mooi en lekker zomers. 


368 Seducing Whisper is echt super leuk en vernieuwend. Ik heb in tijden niet meer zo'n leuk lakje gezien met zo'n vernieuwende kleur groen. I like it a lot!


469 Gorgeous Legs is een mooie groene kleur die wat donkerder is maar nog steeds een lekkere frisse uitstraling heeft. 


470 Sweat Teasing is een mooie licht lavendel paarse kleur. Nog een favoriet uit deze collectie. 


471 Flutter of Lashes is de enige lak die niet helemaal goed dekt in 2 laagjes. Hij heeft een wat meer jelly finish en wordt hierdoor in drie laagjes wel lekker speels. Hij is goed aanwezig en echt een paarse lente kleur. 


Ik moet heel eerlijk bekennen dat het sinds tijden is dat ik zo enthousiast ben over een nagellak collectie. Tegenwoordig krijg ik steeds vaker het gevoel dat merken gewoon een aantal kleuren bij elkaar pakken en het een collectie noemen. Deze zes lakjes passen perfect bij elkaar en vormen echt een eenheid, en die namen maken het ook nog helemaal af.  goed gedaan Miss Sporty. 

De lakken liggen vanaf mei in de winkel bij Etos en Da en kosten €1,99 per stuk. 

Q: Wat vind jij van deze collectie? Welke vind jij het meest bij jou passen?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.