zaterdag 3 mei 2014

Miss Sporty - Extreme Colour Mascara


Vroeger, ja vroeger , toen ik een puber van 12 jaar was, waren haar mascara's helemaal 'the bomb'. We kochten ze voornamelijk bij de Hema en dan kleurden we stroken haar en voelden we ons helemaal hip. Je kon ze toen ook gewoon op je wimpers gebruiken , maar dat was echt 'not done'. Nu anno 2014 is er hairchalk voor in het haar en is de gekleurde mascara voor de wimpers populairder dan ooit. Na veel merken die in een hogere prijsklasse zitten, is Miss Sporty nu ook met drie leuke varianten gekomen. Een blauwe , een groene en een paarse.


Ja overal waar ik kijk zie ik her en der gekleurde wimpers op straat. Het is echt een beetje de terugkomende trend nu zo in 2014. Je kunt ze natuurlijk dragen bij een opvallende look, maar ook met alleen wat mascara springen je ogen er dan al uit.

Je kunt aan de verpakking al goed zijn welke kleur mascara je in de handen hebt. En als je naar het borsteltje kijkt zie je ook direct erg goed dat de kleuren lekker opvallend en fel zijn. De borstel van de mascara is redelijk simpel gehouden en loopt van iets breder naar iets dunner waardoor je goed in de hoekjes kunt komen.


Hier heb ik de blauwe bij een opvallende look gemaakt. Het geeft de look echt een beetje een opvallende twist. Het is een helder turquoise kleur die best gewaagd is.


Ik heb hier de groene en de paarse gecombineerd. Ik moet zeggen dat ik een beetje van de groene schrok. Ik vind het persoonlijk echt een beetje te heftig en zou deze er niet snel weer bij pakken. Het doet mij een beetje aan 'the mask' denken , of 'the Hulk' .

De paarse vind ik wel erg gaaf. Hij is een beetje mat van kleur lijkt het en hierdoor geeft hij echt een mooi effect. Zeker als je hem combineert met een paars dun lijntje zoals ik gedaan heb.


De paarse kleur begin ik echt regelmatig te dragen op mijn onderste wimpers. I like it! De mascara's geven een mooi effect qua volume en lengte , het is 'niet alleen maar een gekleurde mascara' zeg maar. Wel erg leuk dat je zo lekker kan experimenteren met kleur voor een klein prijsje.

De mascara's zijn verkrijgbaar bij de Etos en Da voor EURO 2,99 per stuk.

Q: welke kleur vind jij het leukst?Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.