vrijdag 2 mei 2014

NOTD: a chic & nude lookMijn favoriete nagellakmerk? Essie. Mijn favoriete nagellakkleur? Dan zou ik bijna automatisch roze zeggen, haha. Een aantal jaar geleden wilde ik zelfs nooit 'nude'-achtige kleurtjes dragen, want dat vond ik saai. Saai? Helemaal niet joh! Tenminste, dat vind ik tegenwoordig niet meer. Het is juist zo mooi chic, en het past bijna overal bij. Ik ben dit kleurtje in ieder geval niet na 2 dagen alweer zat. Het lakje heet Body Language en is - surprise surprise - van Essie.


De nagellak heeft weer de vertrouwde kwaliteit van Essie. Ik raak er niet over uitgepraat, hoe goed ik Essie-nagellak vind ;-) Zelfs voor dit lichte kleurtje heb je maar 2 laagjes nodig, het kwastje lakt fijn (deze heeft nog een wat smaller kwastje, maar ook deze werkt fijn) en je nagels zijn binnen no time droog. Je moet het wel even rust gunnen natuurlijk, niet gelijk uitgebreid gaan klussen ofzo ;-) Maar ik meen het, na 10 minuten voelt het al perfect droog aan.

Essie-nagellak is onder andere te koop bij Etos-winkels en kost 9,99 euro per potje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.