donderdag 15 mei 2014

O'Clock Horloge


Hi there lieve Beauty Cutes,
Zoals jullie ongetwijfeld allemaal weten zijn het vaak de accessoires die een outfit echt helemaal af maken. Zelf ben ik gek op sieraden, shawls en tassen. Maar iets waar ik zelf persoonlijk een voorliefde voor heb, is dat mijn horloge goed moet matchen bij mijn kleding. Noem het maar gerust een quilty pleasure, want hierdoor ben ik ondertussen wel ruimschoots de 25 horloges gepasseerd. Ach ja, hebben we niet allemaal van die dingen waar je altijd nog wel een van bij wil hebben. Zeg nou zelf, waar kan je een meisje nou gelukkiger mee maken, mooie accessoires, schoenen/laarzen, tassen en make-up of nagelspulletjes. En ja, sorry voor de dames die dachten dat dit met de jaren wel over zou gaan. Niet dus, hahaha.Silja weet natuurlijk van mijn quilty pleasurs en moet daarom vast gedacht hebben dat ze mij er heel gelukkig mee zou maken als ik een horloge mocht uitkiezen op de website van O'Clock.  And o, boy, was she right about that. Snel ben ik naar de website gegaan om te kijken wat ze zoal hadden. En man o man, daar kwam ik er al snel achter dat het een moeilijke keuze zou worden. Ik was al een tijdje op zoek naar een effen zwart horloge welke zo neutraal mogelijk moest zijn. Zo zou ik hem in principe bij al mijn zwarte outfits kunnen matchen. Ik wilde hem juist graag zo basic mogelijk zodat ik door het toevoegen van verschillende accessoires hem elke keer een andere style kon geven. En ben ik even goed geslaagd.
En echt, ondanks dat ik precies wist wat ik graag wilde hebben kwam ik toch bijna in de verleiding om een ander uurwerkje te kiezen. Er was namelijk ook een super leuk uurwerkje met cijfers erop in plaats van wijzers. En er was één met hele mooie diamantjes erin. O, bij die ging mijn horloge hart ook echt sneller kloppen. Maar uiteindelijk heb ik toch de verstandige keuze gemaakt voor het horloge wat de beste aanvulling zou zijn op mijn bestaande collectie. Ik heb er dus toch voor gekozen om hem zo basic mogelijk te houden.


Op de website kan je zelf kiezen welke kleur bandje je graag wil, en vervolgens welke kleur klokje ( het uurwerk ). Ook kan je aangeven welke maat je graag zou willen hebben ( xs, s, m, l ). Toen ik hem binnen kreeg zat hij verpakt in een super cute en stoer conserve blik. Hier houd ik van. Net even iets anders dan het standaard doosje. Echt origineel en daarnaast ook nog heel betaalbaar. Zo kan ik later gewoon nog eens een ander kleur bandje bestellen of toch nog eens het klokje met de diamantjes. Je kan alles dan met elkaar mixen & matchen. Hoe leuk is dat.


Vandaag laat ik jullie zien hoe top hij bijvoorbeeld combineert met een zilveren armbanden in een tikje stoere style. Zo draag ik hem zelf heel graag. Maar je kunt natuurlijk eindeloos lang blijven variëren door hem te combineren met goud of met rood of met wit. Ik denk dat ik er binnenkort ook nog een horloge wil bestellen in een lichte neutrale kleur, zodat ik deze goed kan matchen met zomerse outfits in lichtere kleuren. Ik houd erg van verwisselbare sieraden, dus wie weet begint hier voor mij wel een kleine O'Clock verzameling.Ik hoop dat jullie zo inspiratie hebben opgedaan en wil je graag weten wat voor horloges ze allemaal te koop hebben, ga dan zeker eens kijken op de site van O'Clock. Ze hebben heel veel keuze en voor een heel betaalbare prijs.
Dit exemplaar kostte totaal  €33,- Hiervan is €10 voor het bandje en €23 voor het uurwerk. 
De O'Clock horloges zijn verkrijgbaar in de webshop van O'Clock

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.