dinsdag 13 mei 2014

Pictorial #10: Essence Smokey Day + Mini Review


Vandaag heb ik een mini review met een look voor jullie. In februari is Essence met een vernieuwde collectie gekomen. In deze collectie zijn twee kleine palettes gekomen die super easy voor onderweg zijn. Een mini palette van 3 kleuren die ik nu standaard in mijn tas heb voor het geval ik een oogschaduw nodig heb. 


Het palette heeft de naam 'Smokey Day' en ik vind die naam er erg goed bij passen. Je kunt er een mooie neutrale look mee maken die erg geschikt is voor overdag. Het palette heeft een highlighter ,  een midden kleur en een schaduwkleur. Een perfecte trio waar je een mooie look mee kunt maken.

Ze zitten in een mooi klein doosje. Het oogt niet heel luxe, maar dat hoeft ook niet. Je kunt de kleuren goed door de verpakking heen zien , dus je ziet direct waar je mee te maken hebt. De sponsapplicator is niet je van het, maar het is zeker handig als je even niks anders hebt.


De drie kleuren op een rij. Ze geven mooi pigment af en voelen erg zacht aan. Ze kruimelen ook bijna niet, dus ik ben echt onder de indruk!


Ik heb de look gemaakt met alleen de drie kleuren uit het palette. De lichtste kleur als highligter net onder mijn wenkbrauwbot en in de binnenkant van mijn ooghoek. De middelste kleur heb ik op mijn bewegend ooglid aangebracht en uitgeblend naar boven. De donkere kleur heb ik in mijn arcadeboog aangebracht en uitgeblend. Verder heb ik hem ook onder mijn oog dun aangebracht om de look net wat meer af te maken. Als laatst heb ik een simpele eyeliner aangebracht en een laag mascara. 


Om de look af te maken heb ik op mijn lippen de NYC intens lip colour gebruikt in 31 Gramercy park plum


En zo heb je een super leuke simpele look die ook nog eens super cheap! Het palette kost €2,79 en is verkrijgbaar bij Trekpleister en het Kruidvat. 

Q: Wat zijn jou essentiële oogschaduw kleuren? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.