vrijdag 9 mei 2014

Plog : Lifestyle Lab & Oona PR open door day


Op 10 april was er bij een stuk of 5 PR bureaus open PR dagen. Dat houdt in dat je als pers langs kan komen en ze eigenlijk een soort openhuis hebben. Ik de dag verliep helaas een beetje anders en ben uiteindelijk maar naar 2 geweest. Als eerst ben ik naar de Lifestyle lab geweest, dit is een samenwerking geweest tussen twee pr bureaus met voornamelijk voedsel merken, maar ook een aantal beauty merken. We kregen bij binnenkomst ook een culinaire verrassing van 2 sterrenchef Francois Geurds. Het was echt goddelijk. Pure karamel bom met chocolade, maar echt onwijs lekker.


Guhl had al haar product lijnen uitgestald.  Persoonlijk wist ik niet eens dat ze zoveel verschillende soorten hadden. 
  

Sommigen zullen dit misschien een rare foto vinden, maar deze pop vond ik zo gaaf. Je ziet precies hoe alle spieren in je lijf lopen. Stiekem zou ik deze wel in mijn huis willen hebben!


Gave roze sportschoenen van Curves. I like it, zou er alleen andere veters in stoppen. 


Een erg mooie jurk. In het echt zag het er nog indrukwekkender uit!


Heerlijke soorten thee en een van mijn favoriete drankjes Amarula. Als je van  Baileys houdt, dan vind je dit nog lekkerder! Dit zou echt mijn drankje zijn tijdens een gezellige avond. 


Ze hadden een chocolade fontein dus even lekker een aardbei er in dippen :D


Erg leuk om de wijnen zo te presenteren. Ik ben zelf niet zo van de wijn dus heb me er niet aan gewaagd.


LoveRocks heeft heerlijke noten en rozijnen met coating van verschillende ingrediënten ik moest een beetje wennen, maar vond het ook wel weer lekker. 
  

Ik ben niet zo'n popcorn eter ,maar vond deze bakjes er zo leuk uitzien. En ik moet zeggen dat ik deze Coconut Caramel erg lekker. Als ik weer eens zin in popcorn krijg , dan koop ik zeker deze. 


Zoals jullie weten ben ik onwijs fan van Sushi. Ik maak het ook regelmatig zelf thuis. Ik heb nog nooit echt deze producten van Saitaku geprobeerd, dus ben benieuwd en hoop ze nog eens te kunnen proberen. 


Ik hou niet van tabasco , maar deze grote fles lijkt wel erg gaaf in een grote keuken..


Ik ga denk ik Evian boycotten. Ik was dol enthousiast over deze spiderman flesjes. Ik zou er direct 3 kopen voor Noah. Wat blijkt, ze worden nooit verkocht en deze 6 op de foto zijn de enige 6 in Nederland. Ik vind het echt niet tof! Ik had ze onwijs graag willen hebben voor Noah. Ik weet zeker dat kinderen hierdoor meer water gaan drinken. 


Er stond bij de ingang een onwijs gave auto. Ik heb er totaal geen verstand van, want weet niet welk merk het is. LOL . 


De poster die Evian maakte voor de Spiderman film die er aan komt. 


Daarna ben ik naar Oona gegaan. Dit is een pr bureau die voornamelijk fashion heeft. Ik wilde toch even een keer langs komen en een rondje lopen. 


Yves Rocher is het enige beauty merk wat ze nog  in hun portfolio. Ik had gehoopt dat ze een mooi make-up schap zouden hebben. Helaas stond er alleen de nieuwste geur. 


Ze hebben veel kledingrekken staan van verschillende merken. Fashion bloggers en bladen e.d. kunnen hier bijvoorbeeld kleding lenen voor shoots. 
  

Dit was mijn open door day van twee persbureaus. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.